Ghid cadouri Craciun Business

Esti in cautarea de
cadouri business?
Descopera cele mai potrivite cadouri pentru
colegii de munca si partenerii de afaceri!

Daca sa alegi cadouri pentru cei dragi ti crezi ca este chinul de pe lume, sa iei daruri pentru niste oameni pe care nu ii cunosti aproape deloc ti se pare Misiune Imposibila. Si nu doar ca trebuie sa le iei un cadou, ci sa fie unul care sa impresioneze si eventual sa le si fi nimerit gusturile. Este important ca darul tau sa faca impresie buna atunci cand destinatarul este un om alaturi de care petreci mai mult timp decat cu familia sau, si mai si, este partenerul sau seful de care depinde painea ta. Nu apela inca la Agentul 007 caci nu ti se va mai parea Misiune Imposibila sa gasesti acel cadou de Craciun office special dupa ce vei fi parcurs recomandarile noastre si ideile pe care ti le propunem in materie de cadouri de Craciun business.

Cum il alegi?

Important este ca darul pe care il alegi sa fie unul impersonal caci altfel s-ar putea interpreta gresit gestul tau intr-o relatie profesionala. Iar ca sa fii sigur ca nu ajunge la primul cos de gunoi, ofera un cadou practic caruia sa-I gaseasca un rost, ci nu doar obiecte de umplutura care sa-I aglomereze biroul.

Apoi cauta sa fie un cadou de calitate, caci nu este in joc doar imaginea ta, dar ce oferi, aceea vei primi inapoi si ca dar, si ca tratament. Deci, atentie!

Cum alegi cadoul corporate potrvit

Cui il oferi?

Indiferent ca vorbim de cadourile de Craciun pentru sefi sau de cadourile de Craciun pentru colegi. angajati sau parteneri, tine minte ca oricine asteapta si va aprecia un dar cu ocazia acestei ocazii special. Secret Santa, noblesse oblige si ar trebui sa-ti dea de inteles ca darurile de Craciun la birou au devenit traditie cu acte in regula.
Descopera ideile noastre de cadouri de Craciun pentru sef • cadouri de Craciun pentru sefa • cadouri de Craciun pentru colegii de munca.

Cadouri de Craciun pentru sefi si colegii de birou

Se stie, toti angajaii, indiferent ca merita sau nu, considera ca li se cuvine un cadou de Craciun asa ca asteapta de la sef o atentie, o prima, bonuri de masa, ceva, orice. Iar sefii care se fac ca ploua nu sunt vazuti cu ochi buni si sunt scosi de pe lista celor pentru care au de gand sa inchida ochii la anumite chestiuni. Deci daca oferi cadourile de Craciun in numele companiei, s-ar putea sa te intereseze:

Idei de cadouri corporate in perioada sarbatorilor

Cele mai apreciate cadouri business de Craciun

Mai mult decât sărbătorirea Crăciunului, cadourile de business de final de an reprezintă consolidare a unei relații. Nu este necesar să ambalăm totul în beteală sau hârtie cu reni decât dacă avem o relație mai personală cu un anumit colaborator.

Un port visit card pentru ca in afaceri prima impresie conteaza, iar niciun partener de afaceri nu apreciaza o carte de vizita oferita mototolita din buzunar.

cadouri business craciun

 

Un accesoriu de birou original, care-i va infrumuseta spatiul de lucru. 

 

Un portofel de piele ca simbol al succesului si avutiei.

 

Un ceas de birou sau de perete. Elegant sau inedit, din otel sau pictat manual, ceasul este alegerea ideală ideal atunci cand cauti sa oferi un cadou care sa fie si business, dar si original.

 

Un ceas de mana sau de buzunar care te ajuta mereu sa fii punctual si la 4 ace sau cutie de ceasuri caci accesoriile de colectie trebuie pastrate in siguranta ca sa arate mereu impecabil.

ceas_cadou_pentru_sot

 

O busola care sa-i aminteasca mereu care ii este nordul spriritual, dar si cel geografic. Este important sa-si reamintesca si ce valori conteaza in viata, dar si drumul spre casa in caz ca se rataceste in vreo drumetie.

 

Te asteptam pe iLUX.ro cu mult mai multe cadouri business de Craciun.

Pentru ca un cadou vorbeste despre tine, vorbeste in numele tau.

 

Fii inspirat, daruieste amintiri si vise implinite!

iLUX