Asemenea crengilor unui copac, creștem cu toții în direcții diferite, dar ne găsim întotdeauna în familie rădăcinile care ne hrănesc și ne amintesc cine suntem. De aceea este atât de important să ne petrecem timpul cu familia și să ne implicăm în crearea și păstrarea tradițiilor.

Pe măsură ce Sărbătorile de Paște se apropie ne amintim cu nostalgie momente de bucurie trăite alături de cei dragi în primăverile din copilărie. Am ajuns acum la vârsta la care noi suntem cei care fac pregătirile de care își vor aminti cu drag alți membri ai familiei noastre. Este și o bucurie și o responsabilitate. Pe lângă reconfirmarea legăturii cu cei dragi, ritualurile Sărbătorilor ne încarcă de sens și de hrană sufletească. Este un timp pe care merită să îl pregătim pe îndelete. Unii dintre cei dragi vin de departe special pentru a fi alături de noi. Ei ne aduc diverse cadouri, iar noi îi întâmpinăm la rândul nostru cu daruri alese din timp pentru fiecare. Schimbul acesta de obiecte selectate cu grijă pentru o persoană anume sau pentru o familie reîntărește legătura spirituală dintre noi.

Adună. Oferă. Creează. Momente bune împreună

Cadouri de Paște pentru părinți

Fiecare dintre noi are cel puțin o amintire din copilărie despre cum ciocneam de Paște ouăle colorate și cum alegeam strategic oul campion. Unii își amintesc mai multe detalii despre cum era decorată masa festivă și care erau accesoriile specifice pentru fiecare casă, alții îi revăd cu ochii minții pe toți membrii familiei care erau pe-aproape.

#MomentulFamiliei era întotdeauna pregătit cu grijă de către părinți. Vremurile s-au schimbat mult de atunci, tot mai multe familii locuiesc departe unii de alții și uneori nu reușesc să stea fizic împreună de Sărbători, oricât de mult și-ar dori.  Însă o parte din legătura afectivă este întotdeauna reînnodată în momentele acestea speciale cu ajutorul tehnologiei și al schimbului de daruri.

Dacă vă gândiți ce să le oferiți părinților de Paște, fie că reușiți să petreceți zilele de Sărbătoare alături de ei sau nu, aici la iLUX vă propunem câteva obiecte care ar putea simboliza în ochii lor apropierea afectivă. Cum ar fi un ceas decorativ ales pe gustul lor pentru a le reaminti că prețuiți timpul pe care l-au investit în voi.

Știi momentele acelea când sunteți împreună cu toată familia reunită și timpul parcă stă pe loc?
Știi diminețile când râdeați împreună cu mama și tata la aceeași glumă? Păstrează-le! Oferă-le! Creează-le! Momentele bune împreună fac viața mai frumoasă.

Sau le puteți dărui lumina într-un mod elegant printr-un set de sfeșnice argintate. Iepurașul le mai poate oferi părinților din partea voastră chiar și un coș de picnic încărcat cu bunătăți. Cu atât mai bine dacă reușiți să mergeți împreună la picnic undeva în afara orașului! Dar îi puteți invita la un picnic chiar și online! Important este să faceți totuși un mic efort pentru a face loc unor momente bune împreună.

Vrei să le oferi părinților o răsplată binemeritată pentru toate pregătirile pe care le fac pentru  Sărbători? Dăruiește-i câteva clipe de relaxare, departe de gospodărie. Bucură-te de momente bune împreună.

Cadouri de Paște pentru nași

În zilele speciale de Sărbătoare ne reunim cu întreaga familie extinsă, cea care strânge rândurile uneori de peste mări și țări, dar și cea care include oamenii pe care ni i-am ales noi să ne fie mai apropiați chiar decât unele rude de sânge. Această legătură de familie spirituală se reînnoiește acum petrecând #MomenteCareDureaza împreună printr-un schimb de daruri ce simbolizează recunoștință. Cum ar fi un coș de picnic pe care îl veți putea folosi împreună pentru a lua masa de Paște în aer liber sau un sfeșnic distins care va adăuga un plus de eleganță meselor de sărbătoare.

https://www.ilux.ro/sfesnic-5-brate-argintat
Când mergi în vizită la nași în zilele de Sărbătoare dăruiește-le căldură și lumină. Prețuiește momentele bune împreună.

Însă pe lângă aceste obiecte care un uz oarecum limitat le puteți oferi poate un ceas de perete ca o operă de artă practică ce le va reaminti de fiecare dată când îl vor privi că timpul petrecut împreună îl considerați de neprețuit. Petreceți Sărbătorile alături de nașii voștri dragi și bucurați-vă de cât mai multe momente bune împreună!

Timpul de calitate petrecut alături de nași nu se poate măsura, dar se poate dărui mai departe printr-un cadou ales cu grijă. Bucură-te din plin de momente bune împreună.

Cadouri de Paște pentru fini

Finii sunt copiii pe care i-am ținut în brațe în fața lui Dumnezeu luându-ne angajamentul să îi protejăm și să îi îndrumăm. Părinții lor sunt persoane dragi care fac parte din povestea noastră de viață. Față de ei ne-am luat responsabilitatea să le fim părinți simbolici pentru copiii lor și să îi iubim ca pe copiii noștri. Cu cât reușim să petrecem mai multe momente bune împreună cu atât legătura noastră spirituală se întărește, iar darurile oferite între noi de-a lungul timpului funcționează ca un totem pentru acea legătură: repere materiale pentru ceva mult mai însemnat. Cu ocazia Paștelui le putem oferi finilor o pușculiță arginatată care vine parcă din lumea încărcată de semnificații a Iepurașului, dacă mai sunt încă copii, sau un rucsac de picnic modern și util dacă vrem să le mai răsfățăm puțin spiritul ludic chiar dacă acum sunt mari.

Când în loc să chemi finii la masă îi chemi la…pătură, distracția e garantată. Bucură-te de momente bune împreună.

Cadouri de Paște pentru copii

Ca la orice sărbătoare, și de Paște copiii sunt cei mai răsfățați invitați și e foarte bine că e așa! Lor trebuie să le arătăm cât mai multe din farmecul vieții și pe ei trebuie să îi inițiem în tradițiile și ritualurile care țin orice comunitate și familie laolaltă.

Acum e foarte important să petrecem momente bune împreună și să le povestim istoria și semnificația Paștelui… și de-a serioaselea, dar și în joacă. Ei trebuie să învețe toate substraturile lumii în care trăiesc. Darurile pe care le oferim acum,pe lângă dulciurile de sezon, pot reîntări simbolic angajamentul luat față de părinții lor de a-i susține în educarea și formarea lor. Astfel, o pușculiță arginatată poate fi oferită alături de o poveste în care facem din pușculiță personajul principal alături de Iepurașul de Paște, dar care în timp va aduna comori care vor contribui la educația copilului pe mai departe. Un ceas elegant sau un cuier jucăuș pot face și ele parte din lumea magică de poveste cu care le decorăm viața. Orice alegeți pentru copii nu uitați că timpul petrecut acordându-le sprijin și atenție este cel mai prețios. 

pusculita argintata personalizata

Paște Fericit și cât mai multe momente bune împreună!

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Un calcul mic de verificare *