Martie nu coincide întâmplător cu sărbătorirea femeilor! Cea  de-a 3-a lună a anului aduce dezghețul naturii, apar acum primele semne de primăvară când zilele în alb, negru și gri se transformă treptat și observăm în jurul nostru după multă vreme primele nuanțe, primele culori. Iar culoarea înseamnă viață, energie, căldură și emoție – toate aceastea fiind atribute de-ale feminității! Ele, femeile sunt purtătoare de viață, creștere și energie, de aceea merită să primească măcar simbolic înapoi câte puțin din toate acestea și cu ajutorul unui cadou special de 8 martie ales cu grijă.

 

Dăruiește culoare. Dăruiește emoție.

Acum, în luna femeilor, le dăruim mai mult decât obiectul pe care îl alegem drept cadou câte puțin și din energia primăverii. De aceea ne-am propus aici, la iLUX, să vă inspirăm cu ajutorul culorilor, la fel ca primăvara. Am declinat paleta de culori a anotimpului într-o serie de obiecte potrivite a fi oferite mamelor, iubitelor, soțiilor, prietenelor sau altor femei importante din viața noastră  și am împărțit culorile pe emoțiile pe care ele le produc adesea atât în sufletul celui ce dăruiește, cât și în inima celei care le primește.   

Daruieste culoare. Daruieste emotie.

Dăruiește culoare. Dăruiește tandrețe.

Cu ajutorul unui cadou ales cu grijă puteți oferi primăvara aceasta puțină tandrețe alegând anumite obiecte delicate, atent finisate.

De exemplu, atunci când ea înseamnă pentru voi un întreg univers încărcat de mici accesorii, îi puteți oferi o cutie de bijuterii pentru călătorii de la Stackers.

idei cadouri originale 8 martie

Sau îi puteți spune că viața e bună și blândă doar când sunteți alături de ea…  oferindu-i un mesaj decorativ cu La vie en rose.

idei cadouri originale 8 martie mamaMai mult, unei femei care are farmec știe și cum să îl cultive îi puteți arăta într-un mod delicat că îi sunteți complice, oferindu-i un obiect care să se asorteze nu doar outfit-urilor ei, ci și personalității. De exemplu: geanta hobo Japanese Garden, din piele naturala, de la Anuschka.

geanta cadou 8 martie sotie

Sau când căutați cadoul potrivit pentru o femeie de ale cărei mâini v-ați îndrăgostit de la prima vedere, alegeți-i instrumente de îngrijire delicate, cum e setul de manichiură Lollipop de la Erbe Solingen.

idei cadouri originale 8 martie sotieIar dacă mâinile celei pentru care sunteți aici vă trimit cu gândul la atingeri delicate, gânduți-vă doar de câte atingeri repetate va avea parte un portofel ales cu grijă pentru ea, de exemplu portofelul plic Crotal din piele de la Giudi!

idei cadouri originale 8 martie iubita

Dăruiește culoare. Dăruiește pasiune.                             

În luna femeii, arătați-i printr-un cadou ales cu grijă că pasiunea este mereu vie, alegând pentru ea obiecte elegante și atrăgătoare, care au totodată și acel je-ne-sais-quoi.

De exemplu, atunci când căutați ceva amuzant sau mai non-conformist, dar care să inspire totuși complicitate, pentru că vreți să-i transmiteți emoții într-un fel memorabil, puteți să i le transmiteți prin culoarea roșie și printr-un mesaj decorativ.  

mesaj - idei cadouri originale 8 martie sotie

Sau când vă gândiți la mâinile femeii care vă răsfață uneori cu grijă alteori cu mângâieri pasionale și știți cât de mult merită ele răsplătite alegeți-i un set de manichiura Sangria de la Erbe Solingen.

idei cadouri originale 8 martie

Mai mult, pentru femeia căreia niciun detaliu nu-i scapă și pentru care fiecare obiect vine însoțit de o poveste, iată un cufăr sofisticat care să i le cuprindă pe toate: caseta Bijoux din piele naturala de la WindRose.

cutie bijuterii - cadou 8 martie sotie

Iar femeii în preajma căreia chiar și lucrurile cele mai obișnuite par încărcate de o anumită atracție, sigur i s-ar potrivi un accesoriu roșu, precum portofelul din piele de la Giudi.

cadouri 8 martie sotie - portofel romance

Pentru cazul în care sunteți în căutarea unui dar mai complice, mai aproape de povestea voastră, vă recomandâm să alegeți un obiect ce reprezintă un accesoriu uimitor prin care să îi suprindeți privirea aceea specială pe care o are atunci când îi faceți o surpriză sau zâmbetul ei complice când își amintește câte un moment mai… interesant: un suport pentru ochelari Antartidee.

idei originale cadouri 8 martie

Dăruiește culoare. Dăruiește încredere.

Un obiect ales cu grijă pentru a fi dăruit unei femei importante luna aceasta îi poate arăta că aveți încredere în povestea voastră, idiferent de relația pe care o aveți în prezent.

Femeii care pare că trece prin viață ușoară ca un fulg, deși rezolvă toate lucrurile practice cu gesturi sigure, oferiți-i un portofel deosebit din piele, cum este Feathers de la Anuschka.

cadouri inedite 8 martie - portofel feathers

Iar celei care vă face realitatea mai frumoasă, țesând un univers întreg plin de personaje și povești în jurul vostru, dăruiți-i accesorii care sunt încărcate de poveste la rândul lor cum este și geanta din piele naturală Roses d’Amour de la Anuschka.

idei originale cadouri 8 martie

Sau unei femei sensibile și delicate care ar putea însă oricând să mute munții îi puteți oferi cu eleganță mici instrumente potrivite mâinilor ei dibace, cum este setul de manichiură Lollipop de la Erbe Solingen.

idei inedite cadouri 8 martie

Oferiți-i femeii dragi și speciale o cutie secretă – una pentru călătorii, care apoi încape perfect în set 3 cutii bijuterii Dusky Blue de la Stackers – în care să păstreze de pe acum toate micile suveniruri care se adună de-a lungul unei relații stabile și va înțelege cât de multă încredere aveți în povestea voastră.

idei cadouri originale de 8 martie

 

Dăruiește culoare. Dăruiește speranță.

Când speranța revine o dată cu primăvara, oferți-o mai departe cu ajutorul unui cadou ales cu grijă pentru una dintre femeile care v-au marcat viața.

De exemplu (în caz că nu știați), pentru o femeie elegantă, o manichiură nouă e simbolul unui nou început care îi aduce parcă și forțe proaspete. Oferiți-i așadar uneltele potrivite precum setul de manichiură Lollipop de la Elbe Solingen, iar ea va ști să se reînnoiască și să-și regenereze mereu resursele de energie.

idei cadouri 8 martie mama

Mai există și femei care atunci când intră în viața cuiva, îi colorează fiecare încăpere. Ele trebuie apreciate și înconjurate cu accesorii potrivite, la fel de proaspete și de unice precum sunt ele însele, iar o poșetă plic din piele naturala Jeweled Plume de la Anuschka li se armonizează întru totul!

cadouri originale 8 martie femei

Primăvara ne împresoară treptat de culoare și ne regenerează forțele și spiritul. Datorită ei putem privi din nou viața cu umor și optimism, de aceea un obiect amuzant cum este si ceasul de perete de la Antartidee va trezi zâmbetele femeilor care au un stil și un simț mai aparte.

cadouri inedite 8 martie******

Dăruiți primăvara aceasta mai multă culoare femeilor dragi din viața voastră. Ele sunt cele care vă colorează la rândul lor viața de-a lungul anilor cu micile evenimente și ritualuri la care vă fac complice. Amintiți-vă cum vă fac ele să vă simțiți în preajma lor și dăruiți-le o parte din emoțiile acelea înapoi, pentru că ceea ce simțim împreună ne amintește că suntem vii. Sărbătoriți toate acestea o dată cu primăvara și împreună cu femeile!

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Un calcul mic de verificare *