Cadoul de Crăciun înglobează prețuirea noastră față de cel căruia i-l dăruim. E un mesager vesel și suprinzător al sentimentelor noastre. Dar știm deja ce bine descifrează bărbații mesajele indirecte, nu-i așa? De aceea v-am pregătit un platou cu inspirație pentru a asezona personalizarea cadoului oferit și cu câteva cuvinte potrivite.

cadou_craciun barbati

 

Mesaje de Crăciun pentru soț

Cadoul fără mesaj e un pic cam ca mâncarea fără condimente. Merge, poate că el stie să și-o condimenteze singur, dar pentru a fi completat de emoția pe care voiați să o transmiteți mai bine îl scrieți chiar voi direct pe cadou – dacă poate fi gravat – sau pe o felicitare separat.

Credem că unui soț i-ar plăcea să audă / citească o reconfirmare a iubirii și a prețuirii felului lui de a fi.

Crăciunul este despre familie. Mulțumim pentru tot ceea ce faci pentru noi!

Dragostea ta e cel mai dulce cadou.

Merry Christmas to the love of my life.

Ești soțul meu preferat 🙂

Mulțumesc pentru viața noastră împreună!

Cred în spiritul Crăciunului și mai ales cred în tine

Familia noastră, dragostea noastră și viața noastră sunt cele mai frumoase cadouri

În iernile friguroase cel mai mult îmi ține de cald iubirea ta.

Locul meu preferat de Sărbători e tot în brațele tale.

Crăciunul ideal este cu noi doi sub brad 🙂

Merry Christmas, Deer.

Adventures fill your soul.

Let’s travel. Because money returnes, time doesnt. 

No regerts in life. Just lessons learnt.

Astfel de cuvinte înpiraționale și încurajatoare pot însoți un cadou practic de Crăciun pentru soț, precum o busola, un money clip sau un poartcard cu money clip pentru care puteți solicita serviciul nostru de gravare.

 

Sau dacă ați avut un an mai greu, îi puteți transmite un mesaj de încurajare, alături de un ceas de mână sau de buzunar prin care să îi arătați că sunteți gata să îi rămâneți alături tot timpul. Și desigur, o alegere inspirată de cadou de Crăciun pentru soț, cu care îi vei readuce bucuria din copilărie, este acel obiect la care visează – o cutie de ceasuri automatice sau un glob pamântesc bar.

cutie ceasuri automatice

Sunt multe feluri de a compune un mesaj, trebuie doar să vă gândiți la ce înseamnă soțul pentru voi și la ce fel de relație aveți voi doi. Dacă faceți trimiteri la amintiri comune e chiar mai bine. Gândiți-vă și la ce i-ar placea lui să audă după tot ce ați trăit împreună anul acesta. Orice e personal și vine din suflet va fi bine primit.

Vezi toate cadourile de Crăciun pentru soț de pe iLUX.ro.

 

Mesaje de Crăciun pentru tata

Indiferent dacă tatăl la care vă gândiți e genul jovial și vorbăreț sau e un cavaler mai taciturn va aprecia o urare sinceră și personală. Chiar atunci când aveți o relație mai spartană, un mesaj călduros îi va încălzi cu singuranță inima.Tații sunt mai ușor de mulțumit decât vă puteți imagina. Doar gândul că ați stat să vă gândiți la ce să îi scrieți, când chiar și lui îi vine greu să compună un mesaj, îl va impresiona și îl va bucura.

Pentru mine ai fost întotdeauna mai tare decât Moș Crăciun! Mulțumesc!

Cred că acum că nu mai e nevoie să îmi (re) asamblezi jucăriile e un cadou în sine 🙂 Multă bucurie și relaxare îți doresc.

Sărbători Fericite pentru cel mai harnic om pe care îl cunosc! 

Mă găndesc la tine cu recunoștință și iubire. 

Mulțumesc că ești un tată minunat, un om bun și un exemplu de urmat.

Meriți cele mai vesele și mai relaxante Sărbători. Dacă nu tu, atunci cine?!  

Crăciunul este despre familie! Mulțumim pentru tot ceea ce faci pentru noi, tată!  

 Te iubesc mai mult decât pe Moș Crăciun

Uite că am învâțat că nu e ușor să fii Moș Crăciun. Mulțumesc pentru toate cadourile minunate de până acum!

Pentru un tată minunat și un bunic străluce! Pentru noi tu ești cadoul perfect! 

Mi-aș dori acum sania lui Moș Crăciun să mă aducă la voi.

Dacă vă mai gândiți ce fel de cadou s-ar potrivi cu unul din mesajele de mai sus, vă sugerăm să alegeți un set de bărbierit elegant pentru un tată care e mereu prezentabil, o cutie de ceasuri sau una de butoni dacă ați observat că îi poartă accesorii cu plăcere. Desigur, un ceas de buzunar e întotdeauna un cadou prin care îi veți arăta că doriți să îi fiți alături pentru cât mai mult timp.

Mai multe cadouri de Crăciun pentru tată puteți vedea aici.

 

Mesaje de Crăciun pentru iubit

Crăciunul e și mai magic când ai pe cineva special pe-aproape. Nimic nu ține de cald pe timpul sărbătorilor de iarnă precum un iubit. Întreține magia  sărbătorilor printr-un mesaj cald de Crăciun, care să îi transmită că alăturil de el fiecare zi pare cea mai frumoasă din an.

Uite căteva idei să te inspire dacă nu știi cum să începi:

Hai să nu fim cuminți în anul nou 🙂

Te aștept sub vâsc

Mă bucur să împart Crăciunul ăsta cu tine

Tu ești dorința mea împlinită

Sper că e doar începutul multor Sărbători de Iarnă împreună

Christmas with you is my favorite thing to do.

Fiecare relație este diferită, iar mesajul de Crăciun pentru iubit e diferit în funcție de când sunteți împreună, de cât e de serioasă legătura voastră și de felul în care comunicați între voi. Așa că depinde de stilul vostru ce fel de felicitare și ce fel de mesaj vi se potrivește: ceva mai amuzant sau ceva mai romantic? Poate ceva sexy sau ceva mai drăgăstos? Nu vă fie teamă să personalizați mesajul în funcție de personalitatea voastră, că de aceea s-a îndrăgostit de voi și nu de altcineva. Sunteți la începutul creerii unor tradiții care vor fi doar ale voastre.

Iată și câteva idei de cadouri de Crăciun pentru iubit de pe iLUX.ro: busola ar putea să îi indice direcția în care va găsi mereu iubirea voastră, un modern clips pentru bani pe care ori de câte ori îl va ține în mâini își va aminti de momentele voatre împreună sau un port card elegant.

cadouri personalizate barbati

 

Mesaje de Crăciun pentru șef

Pentru colegii de muncă e la fel de simplu de scris mesaje de Sărbători cum e pentru prieteni, de cele mai multe ori, însă în cazul șefului depinde cât de formală sau de informală e relația cu el. Oricum ar fi, nu dă bine să îl ocoliți cu urările de Crăciun doar pentru că nu știți cum să vă adresați. Iată câteva idei care să vă ajute să spargeți gheața:

Sunteți / ești cel mai bun șef din cariera mea de până acum. Vă / îți mulțumesc că mă inspiri și mă încurajezi prin fiecare provocare! Îți doresc ție și familiei tale un Crăciun Fericit!

Fie ca Moșul să vă aducă multă bucurie și multe hohote de râs, șefu’!

Ești un șef minunat și un mentor care mă inspiră. Sper ca anul ce vine să ne fie luminos și plin de reușite. Crăciun fericit!

Stilul tău de leader mă inspiră și mă ajută să cresc profesional. Mă simt binecuvântat să lucrez alături de tine. Mulțumesc și îți urez ție și întregii familii Sărbători Fericite!

Vă doresc multă sănătate și prosperitate în noul an pentru că atunci când vă e bine ne este bine tuturor.

Vă mulțumesc pentru îndrumarea și susținerea pe care mi le-ați acordat și vă doresc un an nou minunat!

Vedeți aici cadourile de Crăciun potrivite pentru șef.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Un calcul mic de verificare *