Ne dorim adesea să le arătăm celor dragi cât de mult înseamnă pentru noi că fac parte din viața noastră. Un mod potrivit de a ne exprima aceste sentimente cu ocazia Sărbătorilor de iarnă este personalizarea cadourilor oferite și adăugarea unui mesaj care să le meargă la suflet.

caduri nunta personalizate

Fiecare destinatar al generozității noastre este unic în felul său. La fel ar trebui să fie și cadoul potrivit pentru fiecare, iar mesajul de însoțire e cel mai simplu și mai grijuliu mod de personalizare. Când cunoașteți îndeaproape persoana căreia îi căutați un cadou special de Crăciun, mesajul personalizat nu ar trebui să fie greu de găsit.

Inspirați-vă din relația pe care o aveți cu destinatarul cadoului, din amintirile voastre comune, din felul în care obiectul oferit poate contribui la complicitatea dintre voi și la continuarea poveștii voastre comune.

Până la urmă, orice cadou am alege să dăruim cu ocazia Crăciunului, dăruim, de fapt, același lucru celor dragi: prețuirea și recunoștința noastră. Cadoul în general – și cel de Crăciun în mod special – este un simbol al iubirii noastre față de cel căruia i-l oferim. Un mesaj personal transformă obiectul în purtătorul simbolic al sentimentelor noastre.

De aceea, pentru a vă mulțumi că ați trecut și pe la noi în drumul vostru generos către spiritul Crăciunului, v-am pregătit mai jos o listă de mesaje care ar putea să însoțească unele cadouri potrivite a fi dăruite cuiva drag cu ocazia Crăciunului.

Desigur, o notă personală care să puncteze relația deosebită pe care o aveți cu destinatarul cadoului este binevenită. Vă invităm așadar să vă inspirați de aici și să duceți personalizarea chiar mai aproape de relația caldă pe care o aveți cu cel sau cea care va primi darul.

Iată ce mesaj ați putea transmite când dăruiți de Crăciun…

Mesaje de Crăciun alături de…

…un coș de picnic:

 1. Pentru cât mai multe momente vesele alături de cei dragi în anul care vine! Puteți începe chiar de acum și sper să mă alătur vouă în curând.
 2. Bucură-te alături de cei dragi de o masă de Sărbători îmbelșugată, servită elegant direct sub bradul împodobit. Tradiția nu exclude creativitatea, iar eleganța nu exclude spontaneitatea 🙂 Vă doresc multe clipe vesele și spontane în noul an!
 3. Fie ca Sărbătorile de iarnă și Anul cel Nou să vă aducă multă eleganță, rafinament, relaxare și bunăstare – în casă, dar și înafara ei!

cadouri craciun parinti

Mesaje de Crăciun alături de…

…o cutie pentru bijuterii:

 1. Pentru o doamnă elegantă care merită tot ce e mai bun pe lume. Crăciun fericit încărcat de clipe frumoase și prețioase alături de cei dragi!
 2. Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă îți mulțumesc pentru toate clipele prețioase petrecute împreună.
 3. Acestă cutie elegantă va conține multe amintiri frumoase și clipe valoroase pe care le vom trăi împreună cât mai mult timp. Crăciun Fericit, frumoasa mea!cadouri de craciun personalizate

 

Mesaje de Crăciun alături de…

…o cutie pentru ceasuri:

 1. Pentru o doamnă elegantă pe care o admir de multă vreme. Fie ca Sărbătorile de iarnă și Anul cel Nou să îți aducă multe clipe minunate alături de cei dragi.
 2. Pentru un domn rafinat pentru care timpul e un accesoriu purtat cu eleganță.
 3. Acestă cutie elegantă ar putea conține o parte din super-puterile tale. Cu ajutorul lor reușești să faci atâtea lucruri minunate! Timpul e aliatul tău și sper ne fie tuturor de Sărbători, de Anul Nou și mereu!

cadouri craciun sot

 

Mesaje de Crăciun alături de…

…o trusă pentru manichiură:

 1. Dacă ochii sunt poarta sufletului, mâinile sunt îmblânzătoarele lumii. Pentru cea care m-a îmblânzit pentru totdeauna: Crăciun Fericit!
 2. Întreaga nostră recunoștință pentru mâinile care ne îngrijesc mereu cu atâta iubire. Sărbători Frumoase ca mâinile și ca sufletul tău!
 3. Pentru că fiecare atingere a ta este mângâietoare și tămăduitoare.

 

Mesaje de Crăciun alături de…

…o geantă unicat:

 1. O geantă unicat pentru o femeie cum alta nu e.
 2. Crăciunul nu ar fi la fel de frumos fără tine în viața mea și nici de anul ce vine nu m-aș putea bucura, dacă nu ai fi tu lângă mine. Iată de ce Moșul ți-a adus o geantă unică, la fel ca tine.
 3. Fie ca Sărbătorile de iarnă și Anul cel Nou să îți aducă zile minunate și multe bucurii pentru care să fii întotdeauna pregătită cu tot ce ai nevoie în acestă minunată geantă unicat.

 

Mesaje de Crăciun alături de…

…un portofel:

 1. Sărbătorile de Iarnă să îți fie pline de belșug, iar anul care vine să îți aducă multă prosperitate ție și celor dragi.
 2. Primește acest mic dar din piele fină care sper să îți poarte gândul spre mine în Noul An ce vine, de câte ori îl atingi.
 3. Obiectul care ar putea să conțină întreaga ta generozitate încă nu s-a inventat. Fie ca în anu care vine, întreaga ta generozitate să se întoarcă la tine!

Mesaje de Crăciun alături de…

…un set pentru bărbierit:

 1. Pentru că obrazul tău fin se întreține cu stil și calitate, de care îți doresc să ai parte și în anul care vine.
 2. La așa obraz, așa brici 🙂
 3. Eleganță, rafinament și atingeri fine pentru anul nou ce vine.

cadouri personalizate barbati

 

Mesaje de Crăciun alături de…

…un bar glob pământesc:

 1. Gusturile rafinate se împart cu persoane de calitate. Sărbători frumoase și gustoase!
 2. O lume întreagă de gusturi rafinate pentru un An Nou plin de bunăstare!
 3. Sărbătorile să îți fie pline de clipe de răsfăț binemeritat!

Mesaje de Crăciun alături de…

…un ceas de birou sau de perete:

 1. Fie ca Noul An să vină încărcat de clipe frumoase, belșug și sănătate!
 2. Fie ca anul ce vine să aducă timp îndeajuns pentru tine: timp pentru cei dragi, timp pentru realizări profesionale și pentru plăceri personale.
 3. Momente pline de fericire, clipe pline de noroc și timp pentru toate – de Crăciun și în Noul An ce vine!

*****

Crăciunul este o sărbătoare a generozității, alegeți cu grijă cadourile de Crăciun pentru cei dragi și acordați o atenție deosebită mesajelor care însoțesc fiecare dar în parte. Nu vă gândiți că sunt doar „niște cuvinte”. Pentru că acele cuvinte reprezintă emoția și sentimentele care leagă un obiect de relația dintre cel ce dăruiește și cel care primește. Ele sunt adevăratele purtătoare ale spiritului Crăciunului.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Un calcul mic de verificare *