Life is about moments: don’t wait for them, create them!

Există momente în viață pe care nu le poți uita, indiferent de anii care trec. Sunt acolo, lipite parcă de suflet, imposibil de decupat sau de șters. Și tu vrei să le păstrezi asemeni unor bijuterii prețioase, pentru că ele îți amintesc de cele mai frumoase emoții trăite, în cele mai importante momente din viață. Ziua logodnei, nașterea copilului, aniversarea căsătoriei părinților sau nunta celei mai bune prietene sunt doar câteva dintre acele momente unice care merită un loc special în inimă.

Se spune că viața însăși este un cadou special dacă alegi să vezi fiecare zi ca pe o ocazie de a te bucura, de a face alegeri importante, de a învăța. Dar, există o încărcătură aparte în gestul de a oferi. Fie că este vorba de o bijuterie, fie că este un cadou de suflet, darul pe care îl oferi unește inimi, insuflă emoție și aduce bucurie.

Am strâns laolaltă cele mai frumoase momente din viața unui om și cadourile de suflet pe care le poți face cu această ocazie pentru a-ți exprima iubirea, aprecierea, respectul sau recunoștința:

Cadouri pentru majorat – pasul către viața de adult

Era atât de mic când l-ai văzut prima dată și iată-l acum un adult în devenire. 18 ani care au trecut ca gândul și ca vântul, împreună la bine și la greu. Au fost momente când poate ți-ai dorit să crească mai repede, să fie independent, să ai timpul tău. Și iată că acest moment este aici. Majoratul. Știm că vrei să-l celebrezi într-un mod aparte, să-i arăți că te bucuri de această călătorie împreună, să-i spui că-l iubești, că ai încredere în tot ce va face de acum înainte.

Cadoul pentru majoratul copilului trebuie să reprezinte simbolul relației pe care ați avut-o. Dacă vrei să îi oferi o sumă de bani pe care să o gestioneze singur sau să-și cumpere acel lucru la care visează de ani buni, fă-o într-un mod care să-i rămână întipărit în suflet. Un cadou care îi amintește de copilărie, de familie, este o pușculiță argintată, cu aspect vesel. Personalizeaz-o cu un mesaj din inimă, care să-l trimită cu gândul către voi și atunci când va fi la casa lui.

Dacă îți dorești să-i oferi un cadou care să-i transmită dincolo de cuvinte “Felicitări! Ești adult/ă.“ oferă-i o bijuterie prețioasă (o pereche de cercei sau o pereche de butoni pentru cămăși) și împacheteaz-o într-un mod care să-i de-a de înțeles că lucrurile nu se opresc aici, că vei fi mereu lângă ea/el. Pune acel cadou prețios într-o cutie de bijuterii elegantă pentru fata ta sau o casetă pentru butoni pentru băiatul tău și mesajul tău va ajunge exact unde trebuie!

Cadouri pentru logodnă – legământul iubirii

Într-o zi, viața îți face cel mai frumos cadou și vei ajunge astfel să cunoști o persoană specială alături de care să petreci anii mulți ce vor urma, în care vezi mama copiilor tăi, femeia pe care ai visat-o de când erai un puști. Transformă cererea în căsătorie într-un moment de neuitat, care te va ajuta să-i câștigi inima pentru totdeauna. Orice femeie își dorește să fie cerută în căsătorie într-un mod unic, memorabil.

Dacă și tu vrei să-i oferi inelul de logodnă într-un mod atipic, unic, îți facem o propunere. Alege o locație romantică, eventual seara în cadrul unei cine și surprinde-o cu o cutie de bijuterii în interiorul căruia să plasezi inelul cu care o vei cere de soție. Nu uita de declarația de dragoste și de promisiunea că locurile goale așteaptă să fie umplute de noi momente pe care să le sărbătoriți împreună.

Iată ce idei de cereri în căsătorie îți propunem noi:

  • Cină la malul mării. Dacă iubește marea, transformă o vacanță obișnuită într-un sejur pe care nu-l va uita niciodată. Scrie mesajul pe nisip, aprinde lumânări și stabilește din timp detaliile cu administratorul unui restaurant pentru a crea atmosfera specială pe care ți-o dorești.
  • Petrecere surpriză acasă. Orice cerere în căsătorie este o surpriză, însă poți face acest moment unul spectaculos chiar și în mediul familial dacă organizezi o petrecere cu oamenii dragi.   
  • Cadou trimis prin curier. O cerere în căsătorie deghizată într-un cadou obișnuit trimis prin curier o va surprinde fără îndoială. Alege ziua în care amândoi veți fi acasă și creionează o poveste credibilă, astfel încât să desfacă ea însăși pachetul și să deschidă cutia cu bijuteria ce vă va uni inimile.  

idei de cadouri pentru momente importante

Nașterea copilului – cadou pentru mămică și bebeluș

Lista de cadouri pentru cei doi este foarte generoasă, de la produse și hăinuțe utile în primele luni de viață, până la jucării și jocuri. Sunt cadourile clasice pe care majoritatea le cumpără, tocmai de aceea, schimbă-ți un pic perspectiva asupra cadoului de bun venit pe lume pentru noul membru și oferă un cadou unic, special, care să transmită un mesaj de bun venit în noua familie, într-un mod aparte. Așadar, ce spui de un suport pentru certificatul de naștere placat cu argint, pe care îl poți personaliza cu numele bebelușului, data, ora și locul nașterii. Sau ce spui de o ramă foto pentru bebeluși, cu 12 locuri unde vor sta cele 12 fotografii din primul an al puiului nou născut, cu cele mai frumoase momente de viață: primul zâmbet, primul dințișor, primii pași, prima jucărie preferată?

Pentru proaspăta mămică, nici nu s-ar putea un cadou mai potrivit decât o casetă de bijuterii în care să colecționeze cele mai frumoase amintiri, o cutie pentru bijuteriile de suflet ale familiei, primii cerceluși, prima brățară, primele obiecte de suflet care amintesc de cea mai grea aventură a vieții, dar cea care contează cu adevărat.

Nașterea copilului – cadou pentru proaspătul tată

Bucuria nașterii unui copil este copleșitoare nu doar pentru mama care trăiește la cotele cele mai înalte miracolul vieții, ci și pentru tatăl care de cele mai multe ori este pur și simplu asaltat de situație. În general, majoritatea cumpără cadouri pentru bebeluș și mama care abia a născut, însă foarte puțini se gândesc și la proaspătul tată care cărat sacoșele cu cumpărături luni întregi, care s-a trezit în miez de noapte să caute fructele preferate ale soției pofticioase, care a montat sârguincios pătuțul, dulăpiorul și căruciorul bebelușului și care a stat cu inima pănâ în gât, întrebând toate asistentele despre starea soției și a bebelușului.

Există o mulțime de alte momente în care soțul tău (fiul sau poate prietenul) cu siguranță a îmbrățișat așa cum trebuie rolul de tată și a dovedit că merită toate iubirea pe care i-o porți și aprecierea de a se fi descurcat impecabil. Tocmai de aceea pentru a-i mulțumi pentru schimbările la care a luat parte sau pentru a-l felicita pentru venirea copilului, credem că i se cuvine un cadou de apreciere.

Un ceas care să-i amintească mereu că momentele cele mai prețioase sunt acelea petrecute în familie este un cadou ideal pentru un proaspăt tătic sau o cutie pentru ceasuri automate, dacă deja avem parte cu un fin cunoscător al… timpului. Tot ceea ce urmează după venirea primului copil pe lume este cu siguranță una dintre cele mai uimitoare călătorii pe care un părinte le va face vreodată. Surprinde acest moment deosebit cu un cadou absolut special, o busolă elegantă realizată din oțel inoxidabil, pe care o poți personaliza cu un mesaj unic care să-i amintească de călătoria voastră în 3.

idei de cadouri pentru momente importante

Cadouri pentru nunta celei mai bune prietene – ceva nou, ceva vechi, ceva albastru, ceva împrumutat

Vă știți parcă de-o viață și încă nu îți vine să crezi că fetița cu ochii ca marea, care te-a întâmpinat în prima zi de școală, cu care ai legat cea mai strașnică prietenie, cu care ai făcut cele mai năstrușnice năzbâtii și care ți-a dat cele mai bune sfaturi și ți-a oferit și un umăr pe care să plângi, se căsătorește. Da, este prietena ta cea mai bună care în curând își va încredința inima altcuiva, care va îmbrăca rochia albă de prințesă la care ați visat împreună de mici, care va pleca alături de prințul ei către basmul despre care citeați în copilărie. Este normal să fii copleșită de emoții, să simți cum inima ți se inundă de bucurie, dar și de nostalgie în același timp.

Tocmai de aceea, în această zi specială, este momentul perfect pentru a-i oferi un dar neprețuit, un cadou autentic care să-i aducă aminte de trecut, de voi două, dar care să o determine să privească spre viitor cu încrederea ca îi vei fi în continuare alături. Cu siguranță ai auzit de tradiția conform căreia, în ziua nunții unei mirese nu trebuie să-i lipsească “ceva nou, ceva vechi, ceva albastru și ceva împrumutat”. Discută cu ea să te ocupi tu de acest aspect și oferă-i în dar o cutie cu bijuterii care să reunească toate cele 4 accesorii. Această veche tradiție care își are originile în Anglia Victoriană spune că mireasa trebuie să poarte ceva vechi care simbolizează drumul nou pe care va porni alături de soț, ceva nou – speranța și încrederea unui viitor bun, luminos, ceva albastru – puritate, soție cuviincioasă, atașată de familie, ceva împrumutat – admirația față de o persoană integră.

Deci, ce spui accepți provocarea de a te ocupa de acest aspect al nunții celei mai bune prietene?

Cadouri pentru nunta de argint a părinților – simbolul trăiniciei și al înțelepciunii

O viață nu se măsoară în timp, ci în amintiri frumoase petrecute alături de oamenii dragi. Cei 25 de ani de căsătorie ai părinților, poate ai nașilor sau prietenilor tăi merită celebrați așa cum se cuvine. Pentru că se spune că argintul simbolizează trăinicie și înțelepciune, credem că un cadou perfect pentru a sărbători acest eveniment este un sfeșnic placat cu argint pentru a lumina mesele în familie. Argintul este un material rezistent și trainic, la fel ca părinții tăi care au depășit împreună greutățile și și-au consolidat relația de-a lungul celor 25 de ani.

De asemenea, o cutie specială pentru fotografiile care amintesc de cele mai importante momente din viață îi va bucura deopotrivă pe părinții tăi pentru că le va oferi ocazia să rememoreze clipele frumoase trăite împreună ori de câte ori vor dori. Dacă mama ta este o iubitoare de bijuterii și vrei să o surprinzi în modul în care ei îi place cel mai tare îi poți achiziționa o cutie de bijuterii elegantă, pe 5 niveluri, unde să-și păstreze toate comorile adunate de-a lungul celor 25 de ani.

Suntem capabili să transformăm în bine viețile oamenilor din jurul nostru. Noi suntem plini de daruri pe care le putem oferi zilnic, de la iubire și acceptare, la încurajare și încredere. Trebuie doar să ne dorim și să facem primul pas către o viață împlinită. Dacă acceptăm să privim viața prin ochii celui de lângă noi, ea va deveni mai frumoasă, vom putea trăi fiecare zi mai înțelept și cu sens.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Un calcul mic de verificare *