După vorba cântecului pe care deseori l-ați auzit la nunți, “trece vremea și n-o poți opri!” Şi uite aşa cinci ani se fac şapte şi într-o clipă deschizi ochii şi sărbătoreşti un deceniu alături de persoana iubită. Pentru voi, toţi cei norocoşi că aţi găsit persoana alături de care luptaţi zi de zi pentru o căsnicie trainică, continuăm seria ideilor de cadouri pentru aniversările de căsătorie.

Şi pentru că la articolul anterior, pe care îl puteti citi aici, trenul s-a oprit în gara aniversării a 5 ani de căsnicie, continuăm drumul sărbătorilor cu cifre din ce în ce mai rotunde.

Aniversarea a 6 ani de căsnicie – Nunta de zahăr sau fier

Şase, şase! În curând (sau poate chiar astăzi, pentru cei uituci și ajunși aici pe ultima sută de metri) se fac 6 ani de când sunteți soț și soție! În numerologie numărul 6 aparține “martirului responsabil”, care are de învățat atât lecția responsabilității cât și cea a familiei. Iar după 6 ani împreună, încă mai sunt multe lucruri de învățat. Înainte de toate însă, trebuie să sărbătoriți reușita voastră. Aveți la alegere două tipuri de nunți: una de zahăr și una de fier. Atunci când sărbătoriţi cel de-al şaselea an de căsnicie, voi alegeţi! În funcţie de ce simţiţi că vă doriți și că vă reprezintă! Fierul este cunoscut pentru puterea lui şi semnifică un cuplu durabil şi norocos! Zahărul, de cealaltă parte, reflectă perioada de honeymoon a relaţiei voastre şi este pretextul perfect de a retrăi, chiar şi pentru o zi, pasiunea de la începutul relaţiei! 

 

Idei de cadouri pentru soție la 6 ani de căsnicie

Dacă iubita ta este o împătimită a dulciurilor şi mereu se abţine să nu mănânce prea multe, noi te sfătuim ca dimineaţa în care sărbătoriți Povestea Voastră, să o surprinzi cu o o ciocolată şi un mesaj lăsat în bucătărie, lângă cafea: “Tot ce îți trebuie este iubirea! Dar puțină ciocolată din când în când nu strică! Iar de ziua noastră totul este permis!

După ce ai pregătit terenul, seara o poți surprinde cu o colecție romantică de ciocolată, în formă de inimă, în combinaţii inedite şi ambalate în cutii elegante de lemn.

cadou sotie 6 ani casatorie

 

Idei de cadouri pentru soț la 6 ani de căsnicie

După 6 ani de căsnicie, una dintre prioritățile voastre include două bilete de avion și noi destinații de descoperit! O busolă de la Dalvey este perfectă pentru călătoriile la care visați, în timp ce vă amintește că acasă este locul perfect pentru voi doi! Îi poți oferi soțului tău acest cadou și nu uita să îl personalizezi cu un mesaj special: “Așa sunt sigură că vei găsi mereu drumul spre mine!

cadou sot aniversare casatorie

 

Idei de cadouri pentru cuplu la nunta de zahăr sau fier

Au trecut 2190 de zile de când sunteți soț și soție și rareori ați ratat ocazia de a le povesti familiei, prietenilor, colegilor, chiar oamenilor pe care abia i-ați cunoscut, cum a fost cererea în căsătorie! Toți știu că s-a întâmplat în parc, lângă banca pe care v-ați sărutat pentru prima dată.

Pentru nașii și prietenii care încă mai caută un cadou potrivit pentru voi, ce ați spune de o sculptură în minuatură a cererii în căsătorie? O sculptură din metal reciclat care demonstrează că dragostea nu cunoaște limite și forța ei are puterea de a transforma piesele de fier vechi și piesele auto într-o sculptură romantică. Nu uitați să inserați și un mesaj simplu: “Un cadou cu și despre Povestea Voastră!

Aniversarea a 7 ani de căsnicie – Nunta de cupru sau de lână

“Puteam să jur că ești căsători! Ai față de bărbat căsătorit!” Așa sună una dintre replicile celebrei actrițe Marilyn Monroe în filmul care poartă numele de “7 ani de căsnicie”! Apărut în 1955, pelicula este cunoscută ca fiind filmul cu cea mai celebră scenă din istoria cinematografiei: cea în care rochia albă a actriței se ridică atunci când calcă pe gura de aerisire a metroului din New York!

Iată o idee de film pe care ați putea să îl vizionați în seara voastră specială, în care împliniţi 7 ani de căsnicie. După o cină romantică, bineînţeles! Iar vizionarea unui film cu această ocazie nu este deloc o opţiune neinspirată atunci când sărbătoreşti nunta de lână, simbol al confortului, durabilităţii, securităţii şi căldurii căminului. Cuplul mai are o variantă: poate sărbători nunta de cupru, care semnifică prosperitate, noroc și bogăție.

Idei de cadouri pentru soție la 7 ani de căsnicie

Dar, înainte de toate, se începe cu o cină romantică! Căldura căminului o simți altfel după 7 ani de căsnicie. Să îi gătești mâncarea preferată și să o savurați la lumina unor lumânări adăpostite cu grație de un sfeșnit roze, exclusivist, îi va arăta soției tale că prețuiești la fel de mult ca la început serile calde, împreună. 
Nu uita să o surprinzi și cu un buchet format din flori de sezon, personalizat cu un mesaj: “In viata nu conteaza unde te afli, ci pe cine ai alaturi!”

cadou sotie 7 ani casatorie

Idei de cadouri pentru soț la 7 ani de căsnicie

Cu ocazia nunții de lână îi poți oferi soțului tău un pulover sau un cardigan călduros, cu tricotaje tradiționale din Insulele Aran, Irlanda, cunoscute pentru modelul folosit numit “liniile căsnicie”. Designul hainelor are răsuciri și întoarceri, simbol al suișurilor și coborâșurilor dintr-o căsnicie. Un cadou cu o poveste, care transmite un mesaj clar și îi va ține de cald soțului în momentele de furtună!

Cadouri pentru cuplul care sărbătorește nunta de cupru

Cei care sunt în căutarea unui cadou perfect pentru prietenii sau finii care sărbătoresc acum nunta de cupru, trebuie să apelați la poza lor favorită și să o imprimați pe o ramă de cupru! Da, ați citit bine! Există posibilitatea ca pozele să fie imprimate pe cupru iar rezultatul este spectaculos, cu o tentă vintage și misterioasă. Totul se poate personaliza cu un mesaj din partea voastră: “Grow old together! The best is yet to come!

cadou cuplu aniversare casatorie

 

Aniversarea a 8 ani de căsnicie – Nunta de bronz

Așa cum staniul și cuprul se combină pentru a da naștere la ceva frumos și puternic precum bronzul, așa și doua persoane diferite se unesc pentru a da naștere unei familii minunate! Din acest motiv, la 8 ani de căsnicie, soțul și soția sărbătoresc nunta de bronz! Varianta modernă a nunții de bronz este cea de ceramică și simbolizează modul în care relația ta crește, se transformă în ceva și mai uimitor cu fiecare an, fix așa cum o bucată de lut este modelată de mâinile unui artist.

Alegerile moderne de cadou pentru aniversarea a 8 ani de căsnicie includ electrocasnicile și lenjeria de pat, dar dacă vreți ceva mai personal de atât, iată câteva idei:

Idei de cadouri pentru soție la 8 ani de căsnicie

În ultimii 8 ani de când sunteți împreună, multe piese s-au perindat pe la urechile voastre! Dar soția ta este mereu cea care dă mai tare radioul, cea care, poate, cântă la duș și cea cea care a ales piesa voastră de la nuntă! Pentru ea vei avea cadoul perfect! Unul muzical! Piesa voastră specială, notă cu notă, pe o foaie portativă, imprimată pe o pânză cu efect de bronz! Pe fundal: poza voastră de la nuntă! Se poate mai romantic de atât?

Idei de cadouri pentru soț la 8 ani de căsnicie

8 ani de căsnicie au venit la pachet cu un hobby nou: pescuitul! Soțul tău iubește întreaga experiență, care îl relaxează și îl binedispune. Chiar dacă deseori nu prinde nimic! Cu ocazia zilei voastre speciale îi poți arăta că îi susții pasiunile cu un cadou ingenios: un carling din bronz, personalizat cu un mesaj simpatic: “Best Catch Ever”! Poți adăuga acolo și data nunții voastre!

Cadou pentru cuplul care sărbătorește nunta de bronz

Prietenii voștri par să aibă acum un singur scop: acela de a călătorii în cât mai multe destinaţii. Cu ocazia celor 8 ani de căsnicie le puteţi oferi o figurină decorativă World Map din bronz, pentru a-i ajuta să aleagă mai uşor următoarea destinație. Gestul vostru este cu atât mai special cu cât el încurajează cel mai frumos cadou pe care ni-l putem oferi în viaţă: cel al călătoriilor! Personalizați cadoul și cu un mesaj: “Take only memories. Leave only footprints!”

 

Aniversarea a 9 ani de căsnicie – Nunta de salcie sau de ceramică

De cele mai multe ori, în ziua în care realizați ca în curând se fac 9 ani de când sunteți soț și soție, sunteți fericiți dar mai mult entuziasmați la gândul că anul viitor se fac 10 ani! Sfatul nostru: bucurați-vă de prezent și nu lăsați să treacă pe lângă voi această sărbătoare! Acum este momentul pentru nunta de ceramică, material care reprezintă natura și simplitatea sau nunta de salcie, un simbol al flexibilității.

Idei de cadouri pentru soție la 9 ani de căsnicie

Pentru soția ta cel mai important este timpul petrecut în doi. Își dorește să retrăiască des perioada dulce și lipsită de grijă de la început, în care conversațiile se lungeau cu orele și mereu vă făceați timp pentru voi! La nunta de salcie, coșul de picnic Saint Germain te ajută să îi oferi soției fix ce își dorește! Timp valoros petrecut împreună! Poți să îl umpli cu gustări și o sticlă de vin, pentru un picnic romantic. O ieșire care vă va ajuta să vă reconectați la natură dar și să vă reconectați unul la celălalt.

cadou sotie aniversare casatorie

Idei de cadouri pentru soț la 9 ani de căsnicie

Toți avem nevoie de o pereche bună de căști dar cadoul pentru soțul tău o să îi depășească orice așteptare! Pentru că tot spuneam că pielea este materialul modern atunci când sărbătorim 9 ani de căsnicie, oferă partenerului tău de viață o pereche de caști învelite într-o piele maro, elegantă și care o să-l facă să se simtă ca un producător de muzică celebru din anii ’80! Mesajul pentru acest cadou? “You are music to my heart!

Cadou pentru cuplul care sărbătorește nunta de ceramică

Pentru cei care vor to keep it simple dar de impact atunci când oferă un cadou celor care sărbătoresc 9 ani de căsnicie, noi le recomandăm să apeleze la cifre! O cană sau o pernă personalizată cu câte zile, câte ore sau câte secunde au petrecut cei doi împreună (bineînțeles, impactul este cu atât mai mare cu cât sunt mai mulți ani!). Nu vă feriți de cadouri simbolice dar personalizate! Sunt cele care necesită mai mult efort, dar aduc mai multă bucurie!

cadouri cuplu aniversare casatorie

Aniversarea a 10 ani de căsnicie – Nunta de tinichea sau aluminiu

Felicitări! A venit momentul să sărbătoriți un deceniu împreună! Marcați acest moment unic din viața voastră cu atenții prin care să vă arătați recunoștința unul față de celălalt! Emoția acestui eveniment este cel mai bine redată cu ajutorul a două materiale tradiționale: tinicheaua și aluminiul. Amândouă simbolizează durabilitatea și flexibilitatea necesare pentru a susține uniunea voastră. Continuați să luptați pentru familia voastră și împărtășiți și altora din lecțiile învățate pe parcursul acestor ani.

Idei de cadouri pentru soție la 10 ani de căsnicie

Un deceniu de momente de răsfăț merită un cadou pe măsură! Asigură-i soției un răsfăț pe viață, cu setul de manichiură-pedichiură Solingen, un produs ce se remarcă prin calitatea materialelor folosite, la fel cum se remarcă și relația voastră!

Și pentru că un cadou de calitate înseamnă o achiziție de durată, setul de manichiură îi va transmite soției tale cel mai important mesaj: “Dragostea voastră va rezista toată viața!”

cadou sotie aniversare 10 ani casatorie

Idei de cadouri pentru soț la 10 ani de căsnicie

Dacă la aniversarea a 10 ani de căsnicie soțul tău te scoate la un restaurant romantic pentru a savura o cină împreună, ce ai spune dacă ai face tu cinste? Oferă-i cadou un clips de bani, cu tot cu o sumă norocoasă. Nu uita să îl gravezi cu un mesaj: “Sunt oameni care au bani şi oameni care sunt bogaţi. Noi suntem bogați pentru că ne avem unul pe celălalt.”

cadou sot aniversare 10 ani casatorie cadou sot aniversare 10 ani casatorie

Cadou pentru cuplul care sărbătorește 10 ani de căsnicie

Dacă din casa cuplului sărbătorit nu lipsește niciodată o pușculiță, pentru nunta lor de tinichea este momentul să le oferiți o pușculiță personalizată! Poate conține poza lor, numele, data și anul nunții. Pentru o experiență completă, completați cadoul cu un mesaj personalizat pe spate: 10 years of Mr. Right and Mrs. ALWAYS Right!

*****

Sperăm că vă ajute ideile noastre în a găsi cadoul potrivit pentru persoanele dragi din viața voastră! Să ne citim fericiți și la următoarele aniversări de căsnicie, din ce în ce mai impresionante! Nu uitați: “The best is still to come!”

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Un calcul mic de verificare *