Sunt multe întrebări pe care le rostiţi în viață. Însă doar două vor fi de neuitat! Prima este, cu siguranță “Vrei să fii soția mea?”, un moment emoționant pentru orice cuplu. La mică distanță se află o altă întrebare, din același registru și cu o semnificație aparte pentru cele două persoane pregătite să ia în piept viața în doi. Ne referim la “Vreți să fiți nașii noștri?

Pe vremuri, cei doi logodnici se duceau în vizită la familia pe care și-o doreau drept nași cu un dar simbolic: ulei, zahăr sau orice altceva. Dacă acceptau cadoul, mesajul era clar: familia era de acord să le fie nași. În zilele noastre vizita rămâne obligatorie dar cadourile pentru nașii de cununie îmbracă nenumărate forme, în funcție și de relația pe care o aveți cu nașii.

cadouri speciale nasi

Pentru că știm cât de greu este să alegeţi un cadou de mulțumire pentru părinții spirituali – nașii voștri – trecem în revistă o serie de propuneri, gata scoase din cuptor, pentru cadouri de neuitat, potrivite fiecărei tipologii de nași în parte.

 

Cadouri pentru nașii care vă spun prieteni

Cadoul perfect de la fini? Noi știm care este, pentru că deja l-am primit!”, s-a lăudat Mihaela, când a ajuns în showroomul nostru!

“Cuprinde nisip fin, apă turcoaz, mult orez și noodles, flori și fructe exotice și se găsește în Thailanda!” Nu ne-a fost greu să ne dăm seama că vorbește despre o vacanță în Bali, pe care nașii au primit-o cadou din partea mirilor.

“A fost de fapt luna lor de miere, dar și-au dorit să o petrecem împreună. Ne-am bucurat de o aventură picantă, și la propriu, și la figurat! A fost cel mai frumos mulțumesc pe care l-am și simțit pe pielea noastră! Bronzată de data aceasta!”, ne-a povestit Mihaela.

cadouri deosebite nasiEi, da! Un așa cadou bifează toate criteriile unui cadou deosebit pentru nași! Povestea este cu atât mai frumoasă cu cât mirii și nașii sunt prieteni buni, care impart totul împreună, de mulți ani. Iar procentajul celor care ajung să apeleze la prietenii lor cei mai buni pentru a-i avansa în gradul de părinți spirituali, crește de la an la an. Așa se ajunge în situația fericită de a căuta un cadou pentru nașii cu care împărtășiți cele mai multe amintiri și momente unice! Pentru a nu da greș, țineți cont de pasiunile care vă unesc și de mesajul pe care doriți să îl transmiteți: “Viața este mai frumoasă cu voi!

Dacă pasiunile voastre sunt călătoriile, dar o vacanță pe o insulă exotică nu vă este chiar la îndemână, puteți apela la un city break în 4. Alegeți orașul pe care vă doriți să îl descoperiți de mult. Sau mergeți la un concert al trupei favorită. Iar dacă arta este importantă pentru prietenia voastră, nu ratați evenimentele culturale din alte țări. Puteți chiar să mergeți la Operă, în Teatrul Scala din Milano, considerat Mecca iubitorilor spectacolelor de Operă.

cadouri deosebite nasi

 

Alte cadouri originale pentru nași 

Le puteţi oferi naşilor pretextul perfect pentru a petrece mai mult timp în natură. Soluția este un coş de picnic, cum este coşul de picnic Opera, conceput pentru 4 persoane. Coșul de picnic este de departe cadoul numarul 1 atunci când ne referim la nașii prieteni, pentru că este un cadou elegant, rafinat și în același timp, nostalgic, invocând parcă romantismul vremurilor trecute. Cel mai mare beneficiu? Este un cadou care vine la pachet cu noi amintiri plăcute, creionate la mesele în natură, sub cerul înstelat sau pe nisipul fin. Puteţi grava coşul de picnic cu un citat despre prietenie sau oferiți-l alături de un mesaj decorativ care vorbeşte de la sine: Life is better with friends

cadou pentru nasi prieteni

Dacă nașii voștri, pe care îi știți din copilărie, pun mare preț pe trendurile fashion și pe accesoriile de calitate, atunci și cadoul trebuie să fie dichisit și elegant: o poșetă Anuschka pentru nașă: poți alege între o geantă stachel sau o poșetă plic, ambele din piele naturală, pictate manual într-o combinație de culori de vară perfectă pentru orice outfit și un set de butoni de lux pentru camașă aduși din Scoția, special pentru naș. Iar geanta va fi apreciată și de naș, pentru că se asortează butonilor lui. Mici detalii care fac diferența, la fel ca și relația voastră.

cadouri pentru nasa

Şi pentru că acest privilegiu, numit prietenie, vine la pachet cu nenumărate amintiri frumoase, păstrate cu grijă în sufletul vostru, un cadou perfect pentru naşii care vă sunt înainte de toate prieteni ar fi o cutie de fotografii Nunta Noastră cu poze minunate de la nunta în care aţi împărtăşit emoţii şi lacrimi. De fericire. În această cutie puteţi ascunde şi pozele favorite din trecut, amintirea primei excursii împreună, ieşirile în oraş, dansurile din club, serile calde de vară şi focurile de tabără. Pentru că un cadou de poveste se transformă în amintiri pe viaţă!

Cadouri pentru naşii din familie

Chiar dacă la prima vedere nu pare dificil, să alegi un cadou pentru nașii din familie se transformă rapid într-un coșmar pentru fini. Poate este sora lui, fratele ei, o mătușă sau un unchi. Ați fi tentați să îi întrebați direct de ce anume au nevoie în casă, pentru a scăpa de un stres. Însă ați ucide fără milă bucuria dăruirii de cadouri, acel proces cu care ne hrănim sufletul și care ne amintește de magia Crăciunului. Ce opțiuni și idei ai, dacă vrei să îi impresionezi?

Cadouri personalizate pentru nași

Când vorbim despre familie, nimic nu stârnește mai multă emoție și bucurie ca un cadou personalizat pentru nași. Puteți face un filmuleț cu filmări și poze din aventurile preferate, cu momentele în care ați dansat împreună, ați învățat să înotați, ați sărit cu parașuta, ați descoperit marea, muntele, ați râs și ați plans, ca o adevărată familie. Veți aduce multe lacrimi în ochii celor care vă vor deveni părinți spirituali, dar vor fi lacrimi de fericire. Puteți să asezonați totul cu un mesaj decorativ “HOME”, pentru a le arăta că alături de ei vă simțiți mereu ca acasă.

Și pentru că de cele mai multe ori acasă înseamnă, pe lângă dragoste…și multă mâncare, accesoriile de masă sunt un cadou potrivit pentru mesele petrecute în familie. Le puteți oferi inelele de șervețele, pentru că a le arăta că nu ați uitat manierele învățate în cei 7 ani de acasă, dar puteţi opta și pentru cupe de șampanie, perfecte pentru a sărbători startul unei noi aventuri, în sânul familiei.

Și cum “iubirea este ca o floare de nu-mă-uita așezată la buzunarul inimii”, puteți să îi oferi nașei un buchet de flori sălbatice într-o vază, o vază spectaculoasă, ce seamănă cu un pahar de șampanie king-size! Iar pentru ca nașul să vă vadă mai bine, vă propunem un suport de ochelari buze, un cadou care să îi stârnească amuzamentul și când are ochelarii la ochii, dar și când îi dă jos! Pentru că cele mai unite familii sunt cele care folosesc râsul ca medicament!

Cadouri pentru nașii colegi de muncă

“Marketingul mi-a adus în viață atât marea iubire, cât și o pereche de nași cool“

ne-a spus Cristina, clienta noastră îndrăgostită de Salvador Dali și de ceasurile de perete iLUX inspirate de celebrul pictor. Povestea ei este tipică unui bucureștean prins în mreajele jobului. “Multe ore de muncă, ore peste program, provocări și interacțiuni dese cu cei de la muncă. Așa l-am cunoscut pe Laurențiu, soțul meu, dar și pe Nicoleta și Marius, nașii noștri, care ne sunt colegi. Când lucrezi atât de mult, îți faci un grup al sechestraților la muncă și ajungi să interacționezi mai mult cu ei. Dar lucrurile s-au așezat perfect în cazul nostru,” ne-a mărturisit Cristina.

cadouri originale nasi

Dacă te întrebi ce cadou au ales pentru nașii lor, răspunsul nu o să te surprindă: un ceas tablou, personalizat cu o poză cu toți 4 de la nuntă, o variantă preferată în special de cei care petrec mult timp la birou. Combinația dintre ceas și tablou este inedită nu doar artistic dar și prin prisma mesajului pe care îl transmit: ceasul măsoară timpul de când cei 4 colegi din tablou au devenit o familie!

Cadouri deosebite pentru nași

Și dacă deciziile se iau greu de către nașii voștri (şi acasă şi la birou!) este momentul să interveniți cu un cadou salvator: un zar decizional! Este un cadou unic și elegant, pe care noi îl putem personaliza cu un mesaj special: “Să nu te îndoieşti niciodată de deciziile bune ale soţiei tale; oricum ea s-a măritat cu un geniu.”

Cadouri pentru nașii care au de toate

Sunt mereu ocupați și primii în domeniul în care lucrează, sunt împliniți financiar și reușesc de fiecare dată să își atingă obiectivele. Sunt oameni de success, sunt artiști, vedete, jurnaliști, sunt persoane pe care le admirați și pe care le cunoașteți. V-ați dorit să vă fie nași, i-ați întrebat și au acceptat! Iar acum vine adevărata provocare – ce cumpărați celor care au deja tot ce își doresc? Chiar dacă este dificil, nu este o misiune imposibilă. Recomandarea noastră este să mergeți pe unicitate, calitate și eleganță. Așa sigur nu veți da greș.

Cadouri de mulțumire pentru nași

O variantă este un glob pământesc tip bar, ideal pentru cunoscătorii de artă și băuturi fine! Acest cadou elegant și practic este perfect pentru încăperile decorate în stil vintage, dar nu numai.

glob pamantesc bar

Dacă însă vreţi să îi impresionezi cu adevărat pe nași, mai ales dacă sunt pasionați de ceasuri automatice, soluția este o cutie de ceasuri automatice Dulwich Designs, realizată integral din piele! Dacă nu sunteți foarte informat pe acest subiect și nu aveți detalii despre povestea cutiilor care mențin ceasurile nemuritoare, vă invităm să citiți articolul nostru, pentru a înțelege atât pasiunea nașilor cât și impactul cadoului pe care urmează să îl oferiți.

cadou pentru nas
Cutie ceasuri automatice

În final, dacă nașii voștri sunt avocați de success, care nu ratează nicio ocazie de a râde, puteți alege o statuetă caricatură Avocat – Antartidee, un cadou care dăruiește zâmbete și voie bună!

****

Cadouri pentru nași, în funcție de ocazie

Variantele de cadouri prezentate mai sus vă pot inspira în tot felul de situații: atunci când mergeți în vizită, pentru a-i întreba dacă vor să vă fie nași, la cununia civilă sau nunta voastră, la ziua lor de naștere sau la aniversările lor. Mai sunt însă două sărbători pentru care ne-am gândit să continuăm să vă inspirăm cu o serie de cadouri personalizate. Ne referim aici la cadourile de Paște și de Crăciun.

*****

Fiecare cadou trebuie să fie însoțit de un accesoriu important: zâmbetul! Nu uitați să vă bucurați de momentul în care mai puneți o cărămidă relației pe care o dezvoltați cu nașii voștri. Sperăm să fie deosebită și autentică, asemeni cadoului ales pentru ei.

 

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Un calcul mic de verificare *