Ați spus DA în fața familiei, nașilor și prietenilor acum un an, doi sau poate cinci! Vă uitați la albumele foto care au păstrat intacte zâmbetele și emoțiile din ziua căsătoriei și parcă vă încearcă un sentiment de nostalgie. Ați vrea să inventați chiar voi mașina timpului, pentru a retrăi ziua în care ați devenit soț și soție! Dacă nu reușiți să dați timpul înapoi, vă puteți bucura de prezent cu ajutorul aniversărilor de nuntă, care se pot tranforma în mici sărbători, menite să vă aducă dragostea, din nou, în centrul atenției. De această dată sărbătoarea vine cu un bonus – o relație mai trainică, mai profundă, unită de amintirile pe care vi le oferiți zilnic unul altuia.

Când se oferă cadouri la aniversarea nunții? Ne bucurăm că ai întrebat. Răspunsul îl afli dintr-un articol pregătit cu grijă de expertul tău în cadouri și pe care îl poți citi aici.

Iar după ce ai intrat în atmosfera de sărbătoare, poți afla din acest articol ce cadouri de aniversare a căsătoriei au avut cel mai mare success până în prezent.

Sunteți pregătiți pentru noi idei de cadouri, originale și personalizate după Povestea Voastră? Începem!

cadou aniversare 10 ani casnicie

 

Cadouri la aniversarea 1 an de căsnicie * Nunta de hârtie *

“22 august. Ce ar mai fi de spus? Trece timpul ca nebunul…Dacă mă concetrez puțin pot să îmi amintesc pas cu pas ce făceam anul trecut pe vremea asta. În linii mari, mă măritam. Dacă trag linie, anul asta sunt mai câștigată. Și mai împlinită. Atunci sărbătoream speranța, acum certitudinea.”

Sunt impresiile Adelei Popescu, fix la un an de la nuntă, sentimente pe care le-a împărtășit pe blogul său. Trăirile ei par să se regăsească la toți cei care ciocnesc un pahar pentru primul an de căsnicie.

Idei cadouri pentru soție la 1 an de căsnicie

Pentru soția ta au fost 365 de zile trăite doar cu gândul la ziua în care ați devenit soț și soție! Închide ochii și încă își amintește fiecare detaliu, de parcă ar fi fost ieri. Cutia Foto Nuntă este cadoul perfect, pentru că îi va vorbi despre toate momentele și emoțiile de atunci. Tot ce trebuie să faci este să ascunzi acolo pozele preferate și să o lași să trăiască, din nou, povestea voastră. Și pentru că un cadou reușit este un cadou personalizat, nu uita să inserezi și un mesaj: “Vreme trece, vreme vine, eu te iubesc doar pe tine!”

cadouri sotie 1 an casatorie

Idei cadouri pentru soț la 1 an de căsnicie

În acest prim an împreună ca soț și soție, filmele și serialele la ceas de seară au fost deseori momentele preferate în doi. Ce-ai spune dacă i-ai oferi soțului tău un portret al familiei voastre inspirat din peliculele lui favorite? Să fie Star Wars? Poate Game of Thrones? Indiferent de alegere, toate vor fi făcute manual, pe hârtie. Mesajul potrivit pentru un cadou atât de original? Alături de tine, viața este ca în filme! Plină de aventură, iubire și mereu cu happy ending!”

Cadouri pentru cuplu la nunta de hârtie

La nunta de hârtie, cuplurile primesc cadouri și din partea nașilor, păriniților sau prietenilor. Opțiunile sunt nenumărate dar biletele rămân în topul preferințelor. Pot fi bilete la un concert, la o piesă de teatru sau la operă. Iar cei mai generoși prieteni pot oferi cuplului 2 bilete de avion către următoarea destinație de vacanță. Nu uitați nici de un mesaj inspirațional: Mai mult decât fascinaţia de a vedea locuri noi, călătoriile sunt evadări fericite spre necunoscut. Vă dorim multă fericire evadând în doi… spre necunoscut!”

cadouri nunta de hartie

 

Cadouri la cea de-a 2-a aniversare a căsniciei * Nunta de bumbac *

În călătoria celor 2 ani de căsnicie, relația voastră s-a transformat fir cu fir și, asemeni bumbacului, a devenit mai rezistentă, țesută după povestea voastră. Acesta este motivul pentru care cadourile oferite cu această ocazie au un numitor comun: bumbacul!

Cadou pentru soție la 2 ani de căsnicie

Ce ai spune dacă i-ai oferi soției un răsfăț pentru piele?! Pentru asta ai nevoie de un set de prosoape luxury din bumbac, un cadou practic care nu trebuie să lipsească din casa voastră. Dar nu te gândi că te vei rezuma doar la asta! Ce face cadoul special este personalizarea prosoapelor fie cu numele voastre, fie cu data la care ați spus DA! Sau poate un mesaj scurt și romantic: “All I need is YOU!” Acum sigur ai bifat toate cerințele unui cadou perfect!

cadou sotie 2 ani casatorie

 

Idei cadouri pentru soț la 2 ani de căsătorie

În ultimii doi ani, soțul tău te-a trezit cu miros de cafea și un mic dejun copios? Dacă nu, îți dorești să îl motivezi să facă acest gest pe viitor? Știm care este arma ta perfectă – un șorț de bucătărie! Din bumbac, bineînțeles, dar și personalizat cu numele vostru de familie! Punem pariu că soțul tău va dori să îmbrace șorțul de drag și ar fi păcat să nu profite de ocazie pentru a găti ceva dulce! Ca povestea voastră!

cadouri sot aniversare 2 ani casatorie

Idei cadouri pentru cuplu la 2 ani de căsnicie

Ce are nevoie de o loţiune de plajă, o sticlă de vin roşu, fructe, flori şi câteva bunătăţi? Un coş de picnic perfect pentru un cuplu care sărbătoreşte nunta de bumbac! Un cadou potrivit de la nași pentru fini la aniversarea celor 2 ani de căsătorie. Este cadoul cu care nimeni nu poate da greş, ideal pentru un cuplu aflat la început de drum şi dornic să petreacă mult timp împreună. Coşul de picnic poate fi oferit atât de părinți, prieteni sau naşi, cât şi de rudele care vor să marcheze această sărbătoare. Mesajul potrivit pentru acest cadou: A picnic is a state of mind & can be made anywhere!

cadou la 2 ani de casatorie

Cadouri aniversare 3 ani de căsnicie * Nunta de piele *

Ați pus pielea la bătaie și ați ieșit puțin tăbăciți dar fericiți, după trei ani de căsnicie? Acest lucru se vede și după denumirea nunții – cea de piele! Dacă primii doi ani au fost reprezentați de materiale delicate și fragile precum hârtia și bumbacul, al treilea an de căsnicie, cel pe care îl sărbătoriți (și pentru care vă felicităm!), este primul an asociat cu un material durabil. Nunta de piele semnifică o relație durabilă și puternică, dar, mai important, pielea le amintește cuplurilor că a fi puternic înseamnă uneori și a fi flexibil!

Cadou pentru soție la 3 ani de căsnicie

Și pentru că pielea poate lua multe forme și culori, uneori ea dă naștere unui portofel deosebit, unde poți aduna amintirile din ultimii trei ani și pe care îl poți dărui soției tale. Portofelul îți poate face loc într-un buchet de flori sau alături de un mesaj: Collect memories, not things! 

cadou sotie 3 ani casnicie

Cadou pentru soț la 3 ani de căsnicie

Soțul tău este mereu activ, fie la job, fie în deplasările de muncă sau în vacanță? Ce ai spune dacă i-ai oferi o geantă din piele, un accesoriu care să îi arate nu doar că îl sprijini în fiecare zi dar și că îți dorești să îi faci viața mai confortabilă! Alege un model clasic, mereu fără vârstă, pentru ca soțul tău fie mereu rafinat și elegant. Dacă soțul tău este mai degrabă adeptul unor borsete in loc de geantă, alege o borsetă din cea mai fină piele de la Goldean Head, un brand nemțesc născut din dorința de a oferi genți și portofele din piele, croite exact după personalitatea celor care le poartă.

Nu uita să inserezi un mesaj subtil: “You are SIMPLY the best!borsseta din piele

Cadouri pentru un cuplu la aniversarea celor 3 ani de căsnicie

Finii sau prietenii voștri, cei care împlinesc acum trei ani de căsnicie, sunt pasionați de ciocolată? Și au ales să petreacă nunta de piele în Londra? Avem o idee inedită de cadou pentru această ocazie: o degustare de ciocolată luxury în capitala Angliei! 90 de minute în care vor gusta cele mai bune ciocolate din lume! Întreaga experiență va cuprinde nu doar degustări ci și povești despre cum ia naștere deliciosul afrodisiac. O seară de neuitat, pentru amintiri dulci în doi!

cadou fini aniversare 3 ani casnicie

Cadouri aniversare 4 ani de căsnicie * Nunta de flori și fructe *

16 anotimpuri ați petrecut ca soț și soție și la fiecare primăvară care a bătut la ușa voastră, dragostea voastră a mai crescut și a mai înflorit puțin.

Cadouri pentru soție la 4 ani de căsnicie

Domnilor, la nunta de flori și fructe, misiunea voastră este cât se poată de simplă! Vă puteți duce acasă cu un buchet format din florile preferate ale celei căreia îi spuneți soție de patru ani. Sau, dacă vreți să o surprindeți dar să nu vă îndepărați de tematica nunții, puteți să îi oferiți o pictură inedită: cea a buchetului de flori pe care soția l-a avut la nunta voastră! Buchetul va fi pictat în acuarelă iar tabloul va avea loc de cinste pe un perete, în casa voastră!

cadou aniversare 4 ani

Cadou pentru soț la cea de-a 4-a aniversare a căsătoriei

Și pentru că fructele sunt drumul sigur către…anumite băuturi alcoolice, noi propunem să îi oferi soțului tău un set de Grappa! Grappa este un fel de coniac, care se găsește în Italia, San Marino sau Elveția! Este făcută în urma procesului de distilare a resturilor de la struguri iar scopul pentru care a fost fabricată a fost de a nu se arunca nimic de la struguri! Poți oferi setul soțului tău cu mesajul: “Nimic nu se aruncă în relația noastră, totul se repară și se consumă cu multă dragoste!

Cadouri pentru un cuplu la a 4-a aniversare a căsătoriei

În cazul naşilor, prietenilor şi familiei care caută idei pentru finii sau cuplul ce sărbătoreşte 4 ani de căsnicie, soluţia este simplă: un coș de picnic plin de fructe și flori, care le vorbește despre anii dulci și delicați petrecuți împreună. Coșul poate fi începutul unei noi tradiții, menite să creeze amintiri delicioase. Nu uitați să le inserați și un mesaj în coșul de picnic: Good friend are like stars! You don’t always see them, but you know they’re always there!

cadou fini 4 ani de la nunta

Cadouri aniversare 5 ani căsnicie * Nunta de lemn *

Atunci când sărbătorești 5 ani de căsnicie, prima întrebare care îți vine în minte este: “Când a trecut atâta timp?” Ți se pare incredibil că a trecut așa mult de când ați dansat la nunta voastră și ați devenit o familie. Vă felicităm și ne bucurăm să ne citim cu această ocazie deosebită!

Lemnul este cel care vorbește despre durabilitatea relației voastre, acum, ajunsă la 5 ani de soț și soție. Nu doar că lemnul se găsește în nenumărate obiecte de mobilier din casă, chiar și în structura casei în unele cazuri, dar acest material are o semnificație mult mai profundă și este strâns legată de copaci! Asemeni rădăcinilor copacilor și relația voastră, după 5 ani de căsnicie, are rădăcini adânci, menite să vă protejeze și să vă ajute să depășiți orice furtună se abate asupra voastră. Din acest motiv, un cadou cu detalii din lemn este un MUST pentru atunci când sărbătoriți marele eveniment!

Cadouri pentru soție la 5 ani de căsnicie

La această aniversare, o casetă de bijuterii din lemn îi va vorbi soției despre durabilitatea relației voastre, iar ea își va aduce aminte în fiecare zi toate dovezile de iubire pe care i le-ai oferit până acum. Ascunde-i și un mesaj și las-o să-l descopere: Every lovestory is beautiful, but ours is my favorite! 

cadou sotie aniversare 5 ani

Cadouri pentru soț la aniversare 5 ani căsătorie

Știm, după 5 ani de căsnicie, simțiți că vă știți de-o viață. Dar un set de bărbărit cu mâner din lemn îi va arăta soțului tău că încă ești atentă la fiecare detaliu și că apreciezi stilul său sofisticat chiar și după 2 milioane 628 de mii de minute petrecute împreună.  Strecoară-i și un mesaj de suflet: Astăzi se fac 1825 zile de când te iubesc! Pentru că timpul aduce profunzime și valoare în povestea voastră!

seturi barbierit cadou craciun barbati

 

Cadouri pentru fini la 5 ani de căsătorie

Dacă vreți să sărbătoriți nunta de lemn alături de finii voștri, atunci spuneți DA unei aventuri în Bârsana, satul cu cei mai mulți sculptori în lemn din România! În acest fel veți admira durabilitatea unor atracții turistice care vor rămâne mărturii și pentru generațiile viitoare, așa cum vă doriți ca și dragostea lor să dăinuie cât mai mult.

cadou 5 ani casnicie de la nasi pentru fini

***

Fie că este o călătorie, un coș de picnic, o cutie de bijuterii, un portret sau un buchet de flori, cel mai important e să nu uitați de ziua nunții si și să vă sărbătoriți unul pe altul și să dăruiți celor dragi. Fiecare an ce trece în doi este o sărbătoare ce aduce valoare în povestea voastră. Răbdarea, dragostea, eleganța și tenacitatea trebuie motivate și celebrate cu fiecare ocazie. Alege cadoul care să vorbească pentru tine și nu uita să îl oferi cu accesoriul acela pe care noi îl considerăm indispensabil: zâmbetul!

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Un calcul mic de verificare *