E timpul!

 

cadouri Craciun 2015

 

Din 365 de zile 257 le muncim, iar 20 de zile le petrecem doar in autobuze cu drumul dus-intors de la serviciu (da, atat inseamna daca faci o ora pana la munca). E timpul!

Din cele mai putin de 100 de zile libere, cel putin 70 le risipim facand cumparaturi, mancare sau curatenie. E timpul!

Iar din cele 20 de zile in care nu muncim, nici macar un sfert nu le petrecem bucurandu-ne de ce e drag sufletului nostru. E timpul! E timpul sa ne gandim putin si la noi.

E timpul sa pui putin pauza alergaturii zilnice si sa te uiti la chiciura care incremeneste pe copaci dimineata, sa te miri ca au inceput sa-ti iasa aburi pe gura in racoarea serii, sa te miri ca deja iti dardaie oasele in pardesiu si ca-ti trebuie palton.

E timpul sa-ti aduci aminte ca ti-e dor de mirosul de cozonac si de sarmale de casa, sa adormi privind la luminitile din brad si sa povestesti cu cei dragi la un pahar de vin rosu. Sau sa mai furi cate o bomboana de pe crengute.

E timpul sa te uiti in calendar! Mai este doar o luna pana la Craciun. Mai putin de 30 de zile si vin sarbatorile, acele cateva zile din an in care nu mai aranjezi dosare, ci farfurii la masa pentru prieteni si familie sau funde la cadourile de pus sub brad.

Trei zile pe an cand tot universul inseamna doar relaxare, timp petrecut cu cei dragi, rasete, bucurii, surprize si cadouri. E timpul sa privesti cu entuziasm la ziua de maine gandindu-te la cat de placut este sa constati ca cineva tine la tine. Suficient de mult incat sa-ti spuna asta printr-un cadou special. Un cadou prin care sa-ti fi indeplinit un vis.

Si pentru ca singurul lucru mai placut decat sa primesti este sa daruiesti, te gandesti la ai tai, la ce reactie va avea mama cand va gasi cadoul de la tine, la ce va spune sotul sau sotia de surpriza pe care i-ai pregatit-o sau ce vor face prietenii cu darurile inedite pe care le-ai pregatit. Si de ce nu, poti sa incepi sa ghicesti ce-ti va aduce Mosul.

 

E timpul sa te gandesti la cadourile de Craciun!

.

 

Speram ca articolul sa-ti dea trezirea, sa-ti aduca aminte ca vine Craciunul, ca e momentul sa te gandesti la bucurii, la surprize, la ce cadouri sa le oferi celor dragi astfel incat sa-i faci sa se simta cu adevarat speciali, sa simta ca ii apreciezi si ca ii iubesti. Pentru ca un cadou vorbeste despre tine, vorbeste in numele tau.

 

Fii inspirat, daruieste amintiri si vise implinite!
iLUX

.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Un calcul mic de verificare *