Plimb frenetic mouse-ul din site in site in cautarea acelui cadou care sa imi satisfaca cerintele si sa creeze un moment special. Da, nu am timp sa iau la pas centrele comerciale pentru a gasi darul ideal. www-ul mi-a suras azi si am gasit gasit mult ravnitul cadou. Si ambalajul? De ce este atat de important modul in care impachetam  un cadou?

Cadoul in sine este, evident, cel mai apreciat, dar, de multe ori mesajele transmise de modul in care acesta este ambalat sunt mai insemnate decat darul in sine.

Un cadou reprezinta momente de neuitat, amintiri pretioase. Esenta unui cadou o reprezinta zambetele smulse, emotiile starnite, surpriza ce va provoca amintiri frumoase iar, un cadou fara un ambalaj care sa provoace entuziasm, uimire si emotie este ca o carte careia ii lipsesc pagini sau ca o mancare fara sare.

   De ce ambalam cadourile?

Ai avut parte pana acum de placerea desfacerii unui cadou frumos ambalat? Modul in care desfaci funda, cum rupi cu grija scotch-ul cu care este lipita hartia sau, din contra, placerea produsa de sfasiatul ambalajului – toate acestea iti produc senzatii de incantare la fel de mari precum cadoul in sine.

Dorinta de a oferi un ambalaj frumos ce va fi admirat este la fel de importanta ca si dorinta alegerii unui cadou care sa tinda spre ideal! Noi am gasit cateva motive pentru care merita sa iti indrepti atentia catre felul in care este ambalat un cadou:

          1.Promisiunea unei suprize incepe de la ambalaj!

 

In primul rand ambalam din motive estetice, insa ambalajul stimuleaza curiozitatea si prevesteste placerea asteptarii in ceea ce priveste descoperirea cadoului. Iti mai amintesti de cadourile din copilarie…..?

Chiar daca a trecut acea perioada asta nu inseamna ca adultilor nu le plac suprizele. Din contra, poate chiar mai mult ca unor copii! Motivul este simplu: nu mai avem timp de lucruri marunte si mici si, obsedati de viteza, nu dam importanta detaliilor ce duc la creionarea semnificatiilor si emotiilor in fiecare dintre noi. Ca si celor mici, si noua, adultilor – ne plac suprizele! Si ce poate fi mai frumos si mai incitant decat supriza pe care o aduce cu sine un cadou? Ambalajul este cel care tachineaza, care ascunde aceasta supriza ce va fi descoperita exact la momentul potrivit!

          2. Starneste emotii!

 

Este clar! Emotiile sunt cele care ne fac umani! Ne plac emotiile ce duc la momente memorabile. Si cand la mijloc se afla un cadou nu trebuie sa trecem cu vederea senzatiile ce pot fi trezite de primirea si deschiderea lui. Cu cat emotiile provocate sunt mai intense cu atat momentele create de acel cadou devin mai speciale. Si nu trebuie sa uiti ca ambalajul cadoului reprezinta prima impresie.

          3. Te-ai gandit ca ambalajul creste valoarea afectiva a unui dar?

 

Imagineza-ti! EL – sotul, tatal sau seful tau, EA – mama, iubita sau colega ta, cat de maguliti se vor simti atunci cand vor vedea cu cata atentie si grija ai ambalat cadoul pentru ei. Daca pana acum nu ai facut-o sau rareori ai apelat la un ambalaj special, nu e timpul pierdut. Surpinde-i de aceasta data cu atentia si grija ta! De cele mai multe ori, cuvintele nu sunt indeajuns sa exprimi ceea ce simti pentru cei de langa tine. Apeleaza la puterea detaliilor – ele transmit mesaje mai puternice decat cuvintele.

          4. Transmite un mesaj destinatarului!

 

In esenta – un cadou vorbeste destinatarului despre grija si atentia ta, despre aprecierea si relatia ta cu el, iar maniera in care acesta este ambalat vorbeste despre astfel de lucruri si face o persoana sa se simta speciala. Acesta este rolul unui cadou: sa transmita cat mai frumos un mesaj si sa ramana in amintire timp indelungat!

Nu uita ca un cadou vorbeste despre tine, vorbeste in numele tau!

Asadar, chiar daca bugetul alocat pentru daruri este limitat, pune pret pe modul in care oferi astfel incat sa creezi momente valoroase. Nu face rabat la primele dificultati, doar este vorba de bucuria celui drag. Descopera si cum se ambaleaza un cadou voluminos.

Fa-l pe destinatarul cadoului tau sa se simta special. Puterea perfectiunii sta in detalii, deci…

Pentru toate cadourile comandate de pe iLUX.ro, beneficiezi gratuit de serviciul de ambalare pus la dispozitie de catre specialistii nostrii in cadouri!

 

Cat de importanta este pentru tine ambalarea unui cadou?

 

Citeste si:

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Un calcul mic de verificare *