cadouri corporate craciun

Suntem in octombrie, este deja timpul sa ne gandim la cadourile de Craciun.  Cand este vorba de cadourile corporate de Craciun, acestea trebuie gandite devreme: care sunt obiectivele cadourilor tale corporate? Care sunt cadourile prin care acestea vor fi atinse cel mai bine? Doar cateva intrebari, insa cele mai improtante spunem noi, la care impreuna vom gasi raspunsurile.

In contextul unei economii inca destul de fragile, anul acesta totul se rezuma la valoarea banului. In aceste conditii, daca in anii trecuti firmele imparteau cadouri business de Craciun in stanga si dreapta, anul acesta este vorba mai degraba de alegerea cadoului business potrivit, si in special alegerea persoanelor carora sa le oferi aceste cadouri corporate de Craciun.

Spre deosebire de anii trecuti, cand cadourile corporate de Craciun se ofereau intregii baze de date de clienti si de obicei cadoul era un obiect promotional generic, ieftin, care era deseori usor de uitat si probabil niciodata pastrat dupa inceperea noului an, in acest an atitudinea este putin diferita: se recurge mai ales la alegerea selectiva a cadourilor business, dar si a persoanelor carora li se vor oferi; pe langa acestea, este foarte importanta calitatea cadoului corporate oferit si bineinteles personalizarea cadoului.

Multumeste celor celor mai buni clienti si creeaza o impresie de neuitat celor cu care doresti sa faci afaceri in viitor! Pentru a obtine acest lucru, este foarte important sa avem in vedere importanta calitatii in fata cantitatii, iar acest lucru se aplica atat in ceea ce priveste alegerea cadoului business pe care-l oferi, dar si in ceea ce priveste alegerea destinatarilor cadourilor corporate.

Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

1. Gandeste-te de pe urma caror clienti compania ta va beneficia cel mai mult din crearea unei impresii memorabile. De obicei, sunt parteneri de afaceri cu care deja  lucrezii de mult timp, pentru a le arata ca ei sunt un client important pentru tine.

2. Alege cadoul corporate potrivit. Asigura-te ca oferi un cadou care este important pentru zona lor de interes sau poti oferi un cadou generic: un cadou corporate de craciun care este util si folosit frecvent. Contacteaza-ne si impreuna vom alege cadoul corporate perfect!

3. Personalizarea cadoului. Personalizarea este foarte importanta, la fel si promovarea brandului tau. Adauga o nota personala, prin personalizarea cadoului oferit.

Craciunul este un moment important pentru a oferi cadouri corporate, asa ca gandeste-te atent cum le vei folosi, pentru a profita la maxim de aceasta ocazie!

Cadouri corporate

Esti in cautarea de cadouri corporate Craciun sau cu alta ocazie?

Daca vrei sa primesti o oferta de cadouri corporate, vezi ce beneficii oferim!

 

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Un calcul mic de verificare *