Astazi, 1 iunie 2010, iLUX.ro se lanseaza oficial.

In acest prim post, vrem sa-ti spunem povestea unui cadou de lux.

Suntem inconjurati de oameni. Unii ne sunt alaturi in fiecare zi, altii ne sunt alaturi in momentele mai “speciale”. Pe unii ii apreciem din suflet. Le-o spunem sau nu. In fiecare zi sau cu diverse ocazii si sarbatori.

Cuvintele pot exprima multe. Chiar daca exprima multe, cuvintele nu pot exprima totul. Uneori (chiar de cele mai multe ori),  faptele vorbesc mai mult decat o pot face cuvintele.

Noi spunem ca un cadou poate vorbi mai mult si mai bine decat cuvintele. Un cadou unic, original, oferit cu vreo ocazie (dar nu numai) spune ca te-ai gandit “in mod special” la acea persoana.

Aceasta este povestea unui cadou de lux. De fapt un cadou de lux este un moment memorabil pe care-l oferi unei persoane dragi. Este un cadou oferit cu sufletul, pentru a aduce bucurie unui alt suflet. Un astfel de moment este de neuitat.

Prin colectia de cadouri pe care ti-o oferim, dar si prin toate servicile aferente (promitem sa-ti oferim multe altele in viitor), ne propunem sa te ajutam ori de cate ori se iveste un asemenea moment in viata ta.

Te vom ruga sa ne ajuti la randul tau. Cum? E simplu: orice ai sa ne comunici, te rugam sa n-o faci doar in gand. Foloseste orice canal de comunicare (blog, facebook, twitter, e-mail, telefon) si spune-ne orice-ti trece prin cap (la adresa noastra si nu numai): poate un cadou pe care il cauti si nu-l gasesti, vreo sugestie despre site-ul nostru, o intrebare despre un produs anume, o sesizare. Promitem sa tinem cont de orice sugestie din partea ta, pentru ca tu sa poti oferi momente memorabile celor din jurul tau!

Si nu in ultimul rand, La multi ani tuturor copiilor din jurul nostru! Zambetul unui copil este de neuitat. La multi ani si tie, copilului din tine! Zambeste! 🙂

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Un calcul mic de verificare *