Multe dintre cadourile de pe iLUX.ro sunt destinate barbatilor.

Sa cumperi un cadou pentru un barbat nu este asa simplu precum pare. Ba chiar deloc. 🙂

Insa noi ne-am gandit la ei, barbatii, ne-am gandit la ce-ai putea sa le oferi tu, ca sa le aduci zambetul pe buze; si astfel avem multe idei de cadouri pentru barbati, idei care ii vor incanta de-a dreptul.

Bineinteles, orice barbat isi are cadoul lui…

Pentru un barbat cu stil, ofera-i cadou unul din accesoriile de lux barbatesti: butonii de camasa cu pietre semipretioase, care se potrivesc excelent unei camasi sau daca are deja multe seturi de butoni, cu siguranta o caseta de butoni i-ar prinde bine!

Pentru barbatii care pleaca des in calatorii, un cadou pe care-l va lua in calatorie il va duce mereu cu gandul la tine.

Pentru barbatii de afaceri, un port visit card cadou sau orice alt cadou business ii va completa ziua de munca. Ba mai mult. Iti garantam ca-l va binedispune!

Pentru un barbat elegant, poti alege unul dintre cadourile si accesoriile personale: portofele de piele, money clip si multe alte cadouri la fel de elegante precum cel ce le va primi.

Avem multe idei de cadouri si jocuri haioase pentru ei, dar ne-am gandit si la barbatii cu hobby-uri, setul de golf sau setul de poker se pot transforma intr-un cadou perfect pentru barbati; cadourile exclusiviste: veliera de lux sau barometrul Dalvey sunt cadourile perfecte pentru cei mai pretentiosi barbati, iar pentru cei nostalgici avem cadouri ce le vor aduce multe amintiri frumoase: ceasul St. Elmo, clepsidra, sau chiar unul din globurile pamantesti: globul cu busola, globul pe suport sau cele 2 globuri suport pentru carti.

Cu atatea cadouri pentru barbati  la dispozitie, a mai ramas vreun barbat din viata ta caruia inca nu stii ce sa-i oferi cadou?

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook!

1 COMENTARIU

  1. […] Cadouri de lux pentru barbati Thu Jun 10, 2010 12:46 pm Multe dintre cadourile de pe iLUX.ro sunt destinate barbatilor. Sa cumperi un cadou pentru un barbat nu este asa simplu precum pare. Ba chiar deloc. Insa noi ne-am gandit la ei, barbatii, ne-am gandit la ce-ai putea sa le oferi tu, ca sa le aduci zambetul pe buze; si astfel avem multe idei de cadouri pentru […] […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Un calcul mic de verificare *