Ultimele 3 zile in care orice cadou comandat  pe iLUX.ro beneficiaza de 10% reducere.  Cu ocazia lansarii, ne-am gandit sa-ti facem chiar tie un cadou: 10% reducere din pretul afisat pentru orice cadou comandat pe iLUX.ro in luna iunie.

Grabeste-te! Cadourile te asteapta. Au mai ramas doar 3 zile din luna iunie.

Fie ca  vrei sa cumperi un cadou pentru o persoana draga, sau vrei sa-ti faci chiar tie un cadou, te asteptam cu cele mai originale si deosebite cadouri, iar in curand alte cadouri abia asteapta sa intre in colectia noastra.

Ce cadouri ai putea sa faci in aceasta vara persoanelor dragi?  De ce sa nu le faci vacanta mai frumoasa cu un cadou practic si util in calatorie: unul din seturile de calatorii, sau un accesoriu deosebit in calatorie; sau ai putea sa le faci cadou chiar un moment de relaxare: unul din jocurile cadou sau un cadou haios si inedit.

Tie ce ti-ar placea sa primesti cadou in aceasta perioada?

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook!

1 COMENTARIU

  1. […] 3 ZILE in care mai poti beneficia de 10% REDUCERE! Mon Jun 28, 2010 11:41 am Ultimele 3 zile in care orice cadou comandat  pe iLUX.ro beneficiaza de 10% reducere.  Cu ocazia lansarii, ne-am gandit sa-ti facem chiar tie un cadou: 10% reducere din pretul afisat pentru orice cadou comandat pe iLUX.ro in luna iunie. Grabeste-te! Cadourile te asteapta. Au mai ramas doar 3 zile din luna iunie. Fie ca  vrei sa cumperi […] […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Un calcul mic de verificare *