Mandra ca sunt femeie, editia de 8 Martie a revistei alegria

alegria da startul la rasfat

 

mandra ca sunt femeieSoarele incalzeste a primavara, calendarul spune martie, iar iLUX confirma: vine Ziua Femeii. Si ca sa impulsionam sarbatoarea care asteapta sa dea startul la rasfat pentru toate doamnele, am lansat revista online alegria, ediţia “Mandra ca sunt femeie”, dedicată în exclusivitate lui 8 Martie.

​Ai un card cadou de 50 RON

​Felicitari! Te asteapta un card cadou in valoare de 50 ron.

Aboneaza-te mai jos pentru a-l primi la adresa ta de email:

envelope
envelope

Pentru frumusetea care insenineaza zile, pentru romantismul care indulceste nopti, pentru talentul de a face orice loc sa fie primitor, pentru ambitia de a face cariera si pentru puterea de a creste o familie. Pentru toate acestea si alte mii de motive am dedicat cel de-al doilea numar al revistei doamnelor. Si vrem sa-i transmitem fiecareia ca ar trebui sa spuna din tot sufletul “Mandra ca sunt femeie”.

Editia “Mandra ca sunt femeie” iti prezinta exclusiv subiecte despre ziua şi luna femeii, se adreseaza doamnelor si le elogiaza, dar vine si in ajutorul barbatilor aflati in impas de 8 Martie. Revista alegria fost gandita ca o sursa inspiratie, o resursa de idei si solutii pentru Ziua Femeii, ca un ajutor pentru cei care nu stiu cum sa abordeze sarbatoarea.

Exista mai bine de 1000 de motive pentru care trebuie sa fii mandra ca esti femeie si le scoatem pe toate la iveala in numarul 2 al revistei inchinate doamnelor si sarbatorii lor, Ziua Femeii. Impreuna ne reamintim cat de pretioasa este feminitatea, o ridicam la cel mai inalt nivel si ii facem statuie.

Si pentru ca n-am gasit niciun motiv sa le ascundem barbatilor ce le-ar face genele sa fluture de alegrie femeilor, in editia “Mandra ca sunt femeie” le dezvaluim raspunsul la intrebarea care l-a chinuit toata viata pe Freud, CE VOR FEMEILE? alegriiti spune spre ce cadouri de 8 martie sa te orientezi, vine cu idei romantice, sfaturi si solutii care te vor ajuta sa descoperi ca 8 Martie poate fi o sarbatoare la fel de frumoasa si pentru ea si pentru el.

 

Ce vei gasi in revista alegria?

 

alegrite intampina cu mult umor si un stil inedit intr-o abordare realista care iti aduce idei de cadouri si solutii la problemele sarbatorilor.  Editia “Mandra ca sunt femeie” iti da sentimentul ca esti inteles si iti arata adevarata fata a lucrurilor. 

In alegrivei gasi realitatile de zi cu zi, subiecte tabu si sugestii care sa te ajute sa regasesti bucuria sarbatorilor, adica orice informatie de care cititorul ar putea avea nevoie in preajma sarbatorilor: care sunt obiceiurile, ce cadouri se fac, cui, cum sa le aleaga, idei de surprize, activitati si modalitati de a face ca totul sa devina feeric…intr-un cuvant, ADEVARUL despre sarbatoarea in sine! 

Ti-am pregatit o duzina de articole pline de sfaturi, adevaruri si realitati venite de la bloggeri, personalitati si specialisti care iau pulsul sarbatorii, printre care:

And more. Pe care va lasam sa le descoperiti in revista alegria.

 

cadou premii concurs mandra ca sunt femeie

 

 

Insa, de departe cel mai asteptat articol din revista a fost „Mandra ca sunt femeie”, cel in care am anuntat numele castigatoarele concursului cu acelasi nume. Peste 400 de participanti au trimis cele mai frumoase si emotionante motive pentru care sunt mandre sa fie femei, iar trei dintre ei au castigat prin tragere la sorti 3 premii feminine, elegante si delicate oferite de iLUX, cadouri insotite si indulcite de o surpriza oferita de Chocolissimo.

 

Iti propunem o editie in care vom intoarce Ziua Femeii pe toate partile si vom scoate adevarul la iveala. Intra pe alegria.ilux.ro si afla cum arata Ziua Femeii dezbracata de toate secretele.

 

cadoudesert dealuri corp femeie

VN:F [1.9.22_1171]
Ti-a placut acest articol?
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Ti-a placut acest articol? Scrie un comentariu sau aboneaza-te la RSS feed pentru a primi si alte articole interesante!

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook!

Comentarii

No comments yet.

Scrie comentariu

(required)

(required)


Un calcul mic de verificare *